Neler Yeni

Tablet Önerisine İhtiyacım Var

nue0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen Çubukcu
Bütçe
15000
10-15 bin TL bütçem var, üniversitede not almak, PDF incelemek ve boş zamanlarda da vakit öldürmek için tablet arıyorum. Genel anlamda teknik özelliklere dair bir fikrim olmadığı için yardıma ihtiyacım var. Arkadaşlarım kalemi de olduğu için S9 FE alabileceğimi söylediler ancak her dolaştığım internet sitesinde kafam karışıyor. (iPhone kullandığım için iPad almayı da düşündüm ancak bundan da emin olamadım sizce mantıklı mı?)

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
10-15 bin TL bütçem var, üniversitede not almak, PDF incelemek ve boş zamanlarda da vakit öldürmek için tablet arıyorum. Genel anlamda teknik özelliklere dair bir fikrim olmadığı için yardıma ihtiyacım var. Arkadaşlarım kalemi de olduğu için S9 FE alabileceğimi söylediler ancak her dolaştığım internet sitesinde kafam karışıyor. (iPhone kullandığım için iPad almayı da düşündüm ancak bundan da emin olamadım sizce mantıklı mı?)

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Esen
S9 fe+ en güzel tablet alabileceğin. boyutu multitasking için daha iyi. samsung notes da çok kullanışlı. istersen pebble keys2 al bluetooth bağla inanılmaz kolay not alırsın. sonra worde falan aktarıp kağıt çıkartabilirsin rahatça yazıcıdan.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
S9 fe+ en güzel tablet alabileceğin. boyutu multitasking için daha iyi. samsung notes da çok kullanışlı. istersen pebble keys2 al bluetooth bağla inanılmaz kolay not alırsın. sonra worde falan aktarıp kağıt çıkartabilirsin rahatça yazıcıdan.
Ekran boyutu dışında çok bir avantajı yok açıkcası. Bu fiyat bandında Snapdragon 888 gibi işlemciler kullanan tabletler varken Samsung Tab S9 FE+ Exynos 1380 kullanıyor. Bu eksi sayılırmı kişiden kişiye değişir ama bu fiyat bandında 144 Hz ekran kullanan tabletler varken 90 Hz ekran kullanıyor.

nue0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen Çubukcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fe+ biraz fazla büyük geldi boyut olarak onun yerinde direkt fe düşünüyorum, yukarıda bir arkadaş da MatePad 11.5S önermiş ikisi arasından hangisi daha iyi sence?

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Esen
fe+ biraz fazla büyük geldi boyut olarak onun yerinde direkt fe düşünüyorum, yukarıda bir arkadaş da MatePad 11.5S önermiş ikisi arasından hangisi daha iyi sence?
Ben S9 kullanıyorum ve inan bana o ekstra uzunluk youtubeda bir şey izlerken not almanı kolaylaştıran genişliği sağlayacak kadar büyük. tamamen tecrübeye göre söylüyorum. almadan once ben de ihtiyacım olmayacagını dusunuyordum ama çok kullanışlı olurdu biraz daha büyük olması. donanım olarak MatePad 11.5S biraz daha iyi görünebilir ama google desteklenmeyen bir cihaz bi sorun çıktıgında uğraşıp isteyip istememene bağlı. sınıf içinde bir şey indirmen gerektiğinde sorun çıkarsa onun çozumunu aramakla mı ugrasacaksın? bu şekilde düşün.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
google desteklenmeyen bir cihaz bi sorun çıktıgında uğraşıp isteyip istememene bağlı.
Yeni Huawei tabletlerde MicroG desteği var. GBox gibi sanal makineler ile uğraşmıyorsunuz. Direk GMS yüklüyor yani. Google Youtube falan sorunsuz çalışıyor ve uygulamalarda bu cihazda Google servisleri yok uyarısınıda almıyorsunuz.

Dediğim MicroG olayını bu videoda 11. dakikadan sonra anlatıyor.

nue0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen Çubukcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran boyutu dışında çok bir avantajı yok açıkcası. Bu fiyat bandında Snapdragon 888 gibi işlemciler kullanan tabletler varken Samsung Tab S9 FE+ Exynos 1380 kullanıyor. Bu eksi sayılırmı kişiden kişiye değişir ama bu fiyat bandında 144 Hz ekran kullanan tabletler varken 90 Hz ekran kullanıyor.
internetten baktığım kadarıyla hediye verilen kalemin yanında şarj kablosu yokmuş ve bu yüzden kalemi tablete bağlayamıyormuşuz ve şarj edemiyormuşuz doğru mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Net Samsung s9 ve plus derim. Huawei ne kadar iyi yapsada uğraşmam ben
plus konusunda çok karasızım çünkü boyut olarak biraz fazla büyük geldi ve plus olmayan model ile arasındaki fiyat farkıyla kılıf vs. almak daha mantıklı geliyor aslında

Öğrenen_biri

80+ Bronze
internetten baktığım kadarıyla hediye verilen kalemin yanında şarj kablosu yokmuş ve bu yüzden kalemi tablete bağlayamıyormuşuz ve şarj edemiyormuşuz doğru mu?
şarlı kalem değil ki.
plus konusunda çok karasızım çünkü boyut olarak biraz fazla büyük geldi ve plus olmayan model ile arasındaki fiyat farkıyla kılıf vs. almak daha mantıklı geliyor aslında
düz olanı al o halde

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Şarj kablosu yok evet ama Huawei MatePad 11.5S manyetik şarj desteklediği için sorun olmuyor.

Top Bottom