Neler Yeni

Tablet Yazılım Güncelleme

Nacho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Baran Özlü
eski dandik bir tabletimi buldum format attim film falan izlemek için kullanicam sistemi 5.1.1 miş bende yazilim guncellemesini yapmak istiyorum nasil yapabilirim tablet markası POLYPAD Q7XL

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
eski dandik bir tabletimi buldum format attim film falan izlemek için kullanicam sistemi 5.1.1 miş bende yazilim guncellemesini yapmak istiyorum nasil yapabilirim tablet markası POLYPAD Q7XL
Eskiyse güncelleme yapılmaz öyle kullan bişey olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Turan
Yeni bir rom ile atılabilir ama daha önce hazırlamışlar mı ona bakmak lazım. Arama motoruna Model ve sonuna Rom yazarsanız önünüze çıkar. Mobil Kulüp diye bir sitede Rom var ama 5.1 üstü mü bilmiyorum. Eğer yükseltmeyi çok istiyorsan CyogenMod'u kullanmanı tavisye ederim. Genelde çoğunluk onlarınkini kullanır. Tahminen bulamayabilirsin. Bulamazsan normal kullan. Film vs. demişsin. O iş için bu sürümde çok iş görür.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyanogenmod1.rom&hl=tr

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Muhtemelen hafızası ve ramı düşüktür. Yapmanı tavsiye etmem. Ayarlardan başka güncelleme görünmüyor ise en stabil sürümü kullanıyorsun demektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,639
Üyeler
163,859
Son üye
bunstep
Top Bottom