Yiğit Beren
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,785
işte o acil işi bilmeden cevap veremem neyse ne yapıyorsan yap boş iş yapıyosune verme ozmn aga acil bi ş var
işte o acil işi bilmeden cevap veremem neyse ne yapıyorsan yap boş iş yapıyosune verme ozmn aga acil bi ş var
İstemiyorum Demiyorum YA ŞUAN ACİL OLARAK ÇÖKMESİ LAZM BİRŞEY SÖYLEMEYECEKSEN YAZMA PLSSana destek falan yok durumu olmayana ver o tableti istemiyorsan ?
YA KARDEŞİM GİT KENDİN HALLET O ZAMAN bak ban yedirtme bize git kendin halletİstemiyorum Demiyorum YA ŞUAN ACİL OLARAK ÇÖKMESİ LAZM BİRŞEY SÖYLEMEYECEKSEN YAZMA PLS
kardeşim benim demek istediğim aklın yoksa bozarsın dedimNiye mal dedinizki?
Neye evet dediniz?
Ben anlamamak
AGA BEN DİYORUM NASIL ÇÖKERTEBİLİRİM SEN DİYORSUN NE İŞİNe işi?
olum neden çökertecen hem bunu yazmana gerek yokki az çok beynin varsa batarya soketlerini felan kırmayı deneİstemiyorum Demiyorum YA ŞUAN ACİL OLARAK ÇÖKMESİ LAZM BİRŞEY SÖYLEMEYECEKSEN YAZMA PLS
Şuan sana özelden acayip sövesim geliyor ama sakinliğimi koruyacağım, Neden olduğunu söyle sana daha iyi yardımcı oluruz ve aynı konuyu birdaha açmaİstemiyorum Demiyorum YA ŞUAN ACİL OLARAK ÇÖKMESİ LAZM BİRŞEY SÖYLEMEYECEKSEN YAZMA PLS
Ne için çökertmek istiyorsun?AGA BEN DİYORUM NASIL ÇÖKERTEBİLİRİM SEN DİYORSUN NE İŞİ
arkasında düz metal var açılmıyorolum neden çökertecen hem bunu yazmana gerek yokki az çok beynin varsa batarya soketlerini felan kırmayı dene
Üstüne barut dök sonra ateşe ver sonrasında videosunu çek babana at baba tablet çöktü dersinİstemiyorum Demiyorum YA ŞUAN ACİL OLARAK ÇÖKMESİ LAZM BİRŞEY SÖYLEMEYECEKSEN YAZMA PLS
aga şuan birinin uzaktan Tablete eriştiğine eminim hard reset deniyorum yinede olmuyor çökertmem gerekŞuan sana özelden acayip sövesim geliyor ama sakinliğimi koruyacağım, Neden olduğunu söyle sana daha iyi yardımcı oluruz ve aynı konuyu birdaha açma
O tableti bozarsan haram bir şey yapacaksın.yaşım 16 şuan acil bir durum var duygusal hareket etmeyin