Psyduck 80+ Platinum Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 10,965 En İyi Cevap 16 Reaksiyon skoru 16,067 8 Mayıs 2021 #14 Tre-x yazmış: Rom ne oluyor Devamı için tıklayın... Android'in cihazla uyumlu olan versiyonu. Komple işletim sistemi de denebilir. Kesin internette yapan vardır diye tahmin ediyorum.
Tre-x yazmış: Rom ne oluyor Devamı için tıklayın... Android'in cihazla uyumlu olan versiyonu. Komple işletim sistemi de denebilir. Kesin internette yapan vardır diye tahmin ediyorum.
W wpa_supplicant 80+ Silver Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2,895 En İyi Cevap 22 Reaksiyon skoru 4,910 8 Mayıs 2021 #15 Psyduck yazmış: 2 sorum var, 1) hangi program ile rootlanmış? 2) root olmak zorunda demişsin, root neden bu kadar gerekli senin için? Ne yapıyorsun root ile? Devamı için tıklayın... Root ve ROM'u karıştırıyor galiba. @Tre-x, TürkDevs üzerinde bir çok ROM . Kurulumunu bir cevap içinde anlatamayız çünkü bazı şeyleri bilmeniz gerekli. Çok zor değil ama anlatması uzun sürer. YouTube'da bulabilirsin.
Psyduck yazmış: 2 sorum var, 1) hangi program ile rootlanmış? 2) root olmak zorunda demişsin, root neden bu kadar gerekli senin için? Ne yapıyorsun root ile? Devamı için tıklayın... Root ve ROM'u karıştırıyor galiba. @Tre-x, TürkDevs üzerinde bir çok ROM . Kurulumunu bir cevap içinde anlatamayız çünkü bazı şeyleri bilmeniz gerekli. Çok zor değil ama anlatması uzun sürer. YouTube'da bulabilirsin.