_Zaur_
80+ Silver
Dahası
Ailelere ders olur.
Lan ben de onu diyorum zortladıkdemek istediğim anlamayı değil sadece okumayı öğretiyolar
konunun başını unuttum okuyup geliyorumLan ben de onu diyorum zortladık
baktım sen kurana hakaret edildiğini yanlış öğretildiğini söylemişsin. Aslında çoğunlukla sadece okuyabilmeyi öğretiyolar ama bazı kurslarda faydalı şeyler de üretiliyorLan ben de onu diyorum zortladık
Bu tür camii kurslarının hemen hemen hepsi öyle ya. Arapça öğretirler sadece, türkçe meal akıllarının ucundan bile geçmez.baktım sen kurana hakaret edildiğini yanlış öğretildiğini söylemişsin. Aslında çoğunlukla sadece okuyabilmeyi öğretiyolar ama bazı kurslarda faydalı şeyler de üretiliyor
ben küçükken gitmiştim sadece yazın birkaç ay oluyordu o sürede öğretilemez ki. Ayrıca öyle bir şey olsa herkes ülkeyi araplaştırmaya çalışıyolar diyecek karşı çıkacaklar. Her türlü islama laf atılacakBu tür camii kurslarının hemen hemen hepsi öyle ya. Arapça öğretirler sadece, türkçe meal akıllarının ucundan bile geçmez.
Önce serbest bırakılıyor. Savcılık itiraz edince tekrar karar alınıyor ve tutuklanıyor. Rezillik.
Peki armut ve limon.İslam'a karşı gelen her yoruma atlarım küçük çocuk seni
İslam'a karşı olmam mı eski kafalılık senin gibi boş hurafelere inanmak asıl eski kafalılık.demek istediğim anlamayı değil sadece okumayı öğretiyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu da eski kafalı olduğunu gösteriyor
tamam en ateisti en havalısı sensinPeki armut ve limon.
İslam'a karşı olmam mı eski kafalılık senin gibi boş hurafelere inanmak asıl eski kafalılık.
Kardeşim bunun havalılıkla alakası yok doğruları duyunca kaçmaya çalışıyorsun işte.tamam en ateisti en havalısı sensin
Kaçmak değil ateistlerle tartışmaya girmek istemiyorum. Böyle saçma bir düşünceye sahip olanlara tartışmaya bile girilmezKardeşim bunun havalılıkla alakası yok doğruları duyunca kaçmaya çalışıyorsun işte.
Düşünce saçma değil öğrenmeye korkuyorsun.Neyse ne dersem sana fayda etmeyecek iyi günler.Kaçmak değil ateistlerle tartışmaya girmek istemiyorum. Böyle saçma bir düşünceye sahip olanlara tartışmaya bile girilmez
Kral ben miyim o gerçi imamları savunmadım hiço arakadaşın nicki "J" ile mi baslıyor ??
Hem kız çocuğu hem yaşı daha ergenliğe gelmemiş.Şaşırtmadı
DHA'nın haberine göre, Kumluca ilçesi'nde, bir camide imamlık yapan E.U. camiye Kuran kursuna gelen iki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, okulların yaz tatiline girmesinden sonra bir camide küçük yaştaki çocuklara yönelik Kuran kursu açıldı.
Çocukların Kuran öğrenmesiyle ilgili olarak da cami imamı E.U. görevlendirildi. Kuran kursu devam ederken, bundan yaklaşık bir ay önce 7 ve 8 yaşlarındaki iki kız çocuğu ailelerine cami hocasının kendilerini taciz ettiğini söyledi.
AİLELER ŞİKAYETÇİ OLDU
Bunun üzerine çocukların aileleri Cumhuriyet Savcılığı'na giderek şikayetçi oldu.
Gözaltına alınan İmam E.U. sevk edildiği Adliye'de sorgulanmasının ardından "tutuklama" talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
ÖNCE SERBEST BIRAKILDI
Mahkeme sanık imam E.U'yu Denetimli Serbestlik hükümleri kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Soruşturmayı yürüten savcının mahkemenin kararına itiraz etmesi üzerine imam E.U tutuklanarak, Elmalı ilçesindeki T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Tacizci imam tutuklandı
Antalya'nın Kumluca ilçesi'nde, bir camide imamlık yapan E.U. camiye Kuran kursuna gelen iki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Kumluca Müftüsü Süleyman Çoban, "Olay bize intikal eder etmez aynı anda işlem yaptık ve adı geçen imama görevden el çektirdik" dedi.www.ntv.com.tr
Bir insan o yaştaki çocuğunu Kur'an kursu denen ve Kur'an kursuyla alakası olmayan yerlere niye gönderir ki, çocuk oradan ne öğrenecek, aileler ne medet umacak. Cahilliğin nirvanası
Yok be kanka tam tersi çünkü Türkiye için konuşacak olursak bi 10 sene önce günümüze göre çok daha fazla müslüman vardı. Eski kafalı tabirini yanlış kullanmışsın.demek istediğim anlamayı değil sadece okumayı öğretiyolar
bu da eski kafalı olduğunu gösteriyor