Neler Yeni

Tacizci İmam Tutuklandı 🤡

Megan

80+ Silver
Hem kız çocuğu hem yaşı daha ergenliğe gelmemiş.

Suç ailede ya başkasında değil din adı altında sanki çocuğunu allaha mı gönderiyorsun insani bir varlığa gönderiyorsun kimin ne olduğunu nereden bileceksin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok be kanka tam tersi çünkü Türkiye için konuşacak olursak bi 10 sene önce günümüze göre çok daha fazla müslüman vardı. Eski kafalı tabirini yanlış kullanmışsın.
İslama karşı olduğunu söylemişti o yüzden eski kafalı demiştim. Gerçekten şu 10 yılda falan çok değişti her şey. İnsanlar dinden çok uzaklaştı

İslama karşı olduğunu söylemişti o yüzden eski kafalı demiştim. Gerçekten şu 10 yılda falan çok değişti her şey. İnsanlar dinden çok uzaklaştı

İnsanlar dinden uzaklaşsaydı . İktidar da .. AKP olmazdı . AKP Muhafazakar İslamcı Neoliberal Demokrat görüş bir partidir .
Türkiye'nin oy dağılımlarından tutunda il il .. Muhafazakar silsile dediğimiz partiler oyların en çoğunu oluşturmaktadır .

Köşe bucak her yerde .. Tarikat cemaat dergah .. her şey var .. Hiç görülmemiş bir kolaylıkla ulaşabilirsiniz .

Bütün her yerde .. Tarikatların cemaatlerin sözü geçiyor .. Baskın olan her yerde İslam .

Nasıl oluyor da insanlar dinden uzaklaşmış ?

Dinin altın çağı yaşanıyor .

Bu yüzden olmasın acaba ? Yani aslında .. Dinimizi gönlümüzce yaşadığımız için olmasın ?

Açıkçası ben din ile insanların ; her yalana büyük küçük fark etmeksizin kolaylıkla inandırıldığını düşünüyorum .

Çünkü ; Bunu ne bileyim .. Az da olsa .. ülkesinden bir haberi olan insanlara söyleseniz yarıla yarıla gülerler .

10 yılda insanlar dinden uzaklaşmış ? Hayırdır Angela Merkel mi gelmiş ülkeye ? ne bileyim bir amare ?

Sosyokültürel sosyodemografik bir işaret ? Bildiğin ülke İslam ülkesi .. Hatta Son on 10 yılda İslam ' da şu an Bangladeş Pakistan falanla yarışıyoruz .

Ama neymiş insanlar dinden uzaklaşmış ? İnsanlar dine yakınlaştığı için böyle oluyor her zaman .

Yani o zaman sormak lazım ?

Bizim dinimiz aslında Hristiyanlık mı ? Çünkü Hristiyanlık ülkemizde hiç etkinliği yok .

Eğer din olarak İslam'dan bahsediyorsanız .. Türkiye = İslam ülkesi .

Son düzenleme:

Megan

80+ Silver
İnsanlar dinden uzaklaşsaydı . İktidar da .. AKP olmazdı . AKP Muhafazakar İslamcı Neoliberal Demokrat görüş bir partidir .
Türkiye'nin oy dağılımlarından tutunda il il .. Muhafazakar silsile dediğimiz partiler oyların en çoğunu oluşturmaktadır .

Köşe bucak her yerde .. Tarikat cemaat dergah .. her şey var .. Hiç görülmemiş bir kolaylıkla ulaşabilirsiniz .

Bütün her yerde .. Tarikatların cemaatlerin sözü geçiyor .. Baskın olan her yerde İslam .

Nasıl oluyor da insanlar dinden uzaklaşmış ?

Dinin altın çağı yaşanıyor .

Bu yüzden olmasın acaba ? Yani aslında .. Dinimizi gönlümüzce yaşadığımız için olmasın ?
Akp ye oy verenler çoğunlukla yaşlı kesim ve kendini fazla dindar sanan ama dini yaşamayan insanlar. Bana göre böyle

Akp ye oy verenler çoğunlukla yaşlı kesim ve kendini fazla dindar sanan ama dini yaşamayan insanlar. Bana göre böyle

Sevgili Megan .

Size göre bana göre ile olmaz bu işler . Türkiye İslam'ı dibine kadar yaşayan ve İslam ülkesi olarak sınıflandırılan ülkedir .

Türkiye'de ne yaşanıyorsa .. Sosyodemografik Sosyokültürel .. olayların gelişimi hepsi .. Bangladeş' de de yaşanır Pakistan'dan da yaşanır .

Sosyodemografik , Sosyokültürel .. Bütün amareler istatikler .. bütün veriler .. Türkiye = İslam ülkesi .

İslam'ın bu şekli benim hoşuma gitmedi . Ben benimkini istiyorum diye bir şey olmuyor .

Bugün şöyle İslam istiyorsanız , Yarın şöyle İslam İstersiniz . O zaman şöyle bir tanım da yapabiliriz kişiden kişiye değişen İslam için .

Din ve devlet işlerinin bir birinden ayrılmasını bundan sonra İslam olarak kabul ediyorum .

Bunların yaşadığı İslam gerçek İslam değildir , Din ve devlet işleri birbirinden ayrılmalıdır bunun adına İslam denir .

İnsanlardaki en büyük kafa karışıklığı kültür silsilesinden ..

Beş vakit namaz kılmayan .. hiçbir şey yapmayan .. Müslüman ya da miras paylaşımı doğru bulmayan Müslüman .. Sırf korktuğu için diyor ben Ilımlı İslam , Diyor ben Müslümanım Allah affetsin . Çekirdekten yukarıya doğru ve çekirdeğe doğru gittikçe aslına ulaşılan bir kültür silsilesi şeklinde İslamiyet kültürü var .

Çekirdektekilerin İslam'ı tam anlamıyla yaşıyorlar . Ve diğerlerini sindiriyorlar .. eritiyorlar .. Diğerleri de sanıyor ki İslam İslam .. Ama aslında orta da gerçek İslam var ve o çekirdek dediğimiz de Tarikat cemaatler .

Şimdi canım sıkıldı bugünde diyorum İslam şöyle olsun ..

Futbolcu rakip takımın ceza sahası çizgisini ihlal ettiğinde .. Buna İslam densin .

Son düzenleme:

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
arapça öğretseler ülkeyi araplaştırıyolar demeyecek misiniz :D
islama karşısınız kabul edin.
Burası *t sürülerinin devleti değildir, burası Türk Devletidir burada halk ana dili olan Türkçeyi konuşacaktır ve g*rizek*li arapça ile İslam aynı şey değildir

Megan

80+ Silver
Burası *t sürülerinin devleti değildir, burası Türk Devletidir burada halk ana dili olan Türkçeyi konuşacaktır ve g*rizek*li arapça ile İslam aynı şey değildir
Bir bakıma islamı tam anlamak için kuranı iyi anlamak yani arapçayı bilmek gerekiyor. Sevmesende saygı duy hakaret etme

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
Bir bakıma islamı tam anlamak için kuranı iyi anlamak yani arapçayı bilmek gerekiyor. Sevmesende saygı duy hakaret etme
*t sürülerinin dilini hakaret edince islam dinini hakaret etmiş mi oluyorum bu kadar saçm* bir mantık olamaz, saygı duyulacak şeyler vardır saygı duyulmayacak şeyler vardır.Saygı duyulmayacak şeylere bir örnek vermemi istersen kendi ülkesinde savaş varken kaçıp, başka bir ülkeyi sığınıp orada ki halkın kadınlarına,kızlarına azgın *t gözleriyle bakan ve sığındığı ülke kaçtığı ülkenin bayrağını asan *t sürülerine saygı gösterilmez

Megan

80+ Silver
*t sürülerinin dilini hakaret edince islam dinini hakaret etmiş mi oluyorum bu kadar saçm* bir mantık olamaz, saygı duyulacak şeyler vardır saygı duyulmayacak şeyler vardır.Saygı duyulmayacak şeylere bir örnek vermemi istersen kendi ülkesinde savaş varken kaçıp, başka bir ülkeyi sığınıp orada ki halkın kadınlarına,kızlarına azgın *t gözleriyle bakan ve sığındığı ülke kaçtığı ülkenin bayrağını asan *t sürülerine saygı gösterilmez
Kurandan suriyelilere nasıl geldin? Kuran ve arapçayı konuşuyorduk.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
Kurandan suriyelilere nasıl geldin? Kuran ve arapçayı konuşuyorduk.

Kuran Arapça olup , İslam .. Arap ve Fars kültürünün harmanlanmış bir ürünüdür . Türkiye dahil olmak üzere .. Bangladeş Pakistan Afganistan Özbekistan Tacikistan Kırgızistan Kazakistan Ürdün Tunus Fas Libya Cezayir Birleşik Arap emirlikleri Suudi Arabistan say say say bitmez .. Kuzey Afrika ülkelerinden tutunda .. Bütün .. bir coğrafya da .. Arap ve Fars kültürü yerine göre popüler yerine göre de baskın kültürüdür .

Ümmetçilik ve benzeri daha bir çok .. kavramlar Türk İslam sentezi veyahut ne bileyim .. Sosyokültürel ve Sosyodemografik açıdan tüm unsurlar ile meseleyi ele alacak olursanız ..

Ülkemiz içerisi Popüler Arap ve Fars kültürü egemendir .. Batı kültürüyle çatışmaktadır . Popüler Arap ve Fars kültürünün düşmanı Türk kültürüdür .

Türk kültürü çekiniktir zayıftır .. Bu yüzden Türk islam sentezi adı altında .. bir harman türemiştir .

Yani Türk kültürünü aslında çekinikte olsa devam ettiren şey .. Türk İslam kültürünün varlığıdır .

Arap ve Fars kültürünün şiddetini sönümleyen şey .. Türk İslam Kültürüdür .. türk İslam kültürü de Türk kültürüne düşmandır ama .. Sönümden dolayı zarar veremez ve sosyodemografik sosyokültürel olarak işler bu şekilde ilerler .

Son zamanda artan Pakistan Afganistan Suriye ve Irak göçleri dolayısıyla yaşanan sosyodemografik değişimler .. ve İstanbul da dahil olmak üzere yaşanan sosyokültürel değişimler .. Ümmetçilik kültürünü ve Arap fars kültürünü daha da şiddetlendirmiş .. Dolayısıyla .. ortaya bu sonuç çıkmıştır .

Demem o ki .. Bütün İslam ülkeleri hep benzeri olaylar yaşar hep benzeri sıkıntılarla boğuşur ..

Yeme içme kültürleri bile aynıdır , giyim kültürleri yaşantıları benzer bire bir benzerlik gösterir .

Suriye döneri tattınız mı bilmiyorum ? Almanya ' da Türk döneri hatay ve benzeri gibisinden ..

Çünkü Arap ve Fars kültürü kabul edin Türk kültüründen çok güçlüdür . Bu yüzden Türk İslam sentezi adı altında kıvırma vardır .

Arapların Türk düşmanlığı .. Türklerin İslamiyet öncesi dönemde Farslarla Arap topraklarını işgal etmesinden dolayı başlar .. Bizans Pers / iran ve Türk üçgenin de .. Sonuç .. İslamiyet sonrası .. Türklerin soykırımlara ve köleleştirmeye .. Türk topraklarının tamamen Araplaştırılmasına doğru giden sürece itti .. Ve günümüzde hala .. bu şekilde devam etmesinin nedeni ..

Bizim hep Türk İslam adı altında kıvırmamızdan kaynaklanmaktadır .

Top Bottom