Şuanki Switch mi eski mentollü switch mi?Valla Kent switch güzel bence tadı
Uzun parlementBaşlıkta olduğu gibi tadı iyi olan fiyatı max. 70 TL olan bir sig@r@ markası lazım.
Çok ta tanınmayan olmasın, ne olur ne olmaz))
touch blue hafiftir ama tadı müqBaşlıkta olduğu gibi tadı iyi olan fiyatı max. 70 TL olan bir sig@r@ markası lazım.
Çok ta tanınmayan olmasın, ne olur ne olmaz))
Forumda da iyi sig@r@ içiliyor sanırım herkes fikrini yazmışParliement midnight slim sigaraların en ağırı gibi
Winston slender blue şuanki kullandığım siara touch blue ayarı tütünü ve tadıda gayet iyi
Kısa chesterield alıp denenebilir bazı paketlerde çok iyi tütün çıkarken bazıları b*k gibi oluyor
Marlboro edge blue slim sigaradır winston slender blueden bi tık dağa ağırdır tütün kalitelisi ise orta derecede
Kral parlamentle touch blue kokusu bir olur mu ?Sigara icmiyom ama hepsinin kokusu ayni zaten (oyle degıl mi)
bağımlılık yoksa tadına bakarak içmiyoruztouch blue hafiftir ama tadı müq
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Forumda da iyi sig@r@ içiliyor sanırım herkes fikrini yazmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral parlamentle touch blue kokusu bir olur mu ?![]()
türkiyedekilerin bildiğim kadarıyla hepsi türk üretimi philip morristen jtiaya kadar zaten ucuz olma sebebi de o, asgari ücrete birim fiyattan vurduğunda avrupada vergi ve zamlara rağmen garip şekilde en ucuzu. bu da kalitenin düşmesine sebep oluyor özellikle yeni paketler geçildikten sonra fark ciddi anlamda belirginleşti giderekte kötüleşiyor ama kentte benimde ekstra sevmediğim bir tat var.En sevmediğim bir marka varsa Kent'tir. Tadı değişik geliyor. Tabi bu benim fikrim. Bu arada kent türk üretimi mi?
Eski olan da güzeldi bence ama şu anki de güzel geliyor bana çok sert değil en azındanŞuanki Switch mi eski mentollü switch mi?
kent d line blue bulan bana göndersin direkBen edge blue veya midnight blue tavsiye ederim. Midnight kısa parliamentten'de hafif geliyor bana? Hafif olsun dersen kent dline blue deneyebilirsin. Hafif bir aroma varmış gibi kokusu ve tadı var.
Red başkaymış. Deneyeli oldu baya ama iyiydi. Ben de Marlboro Red diyorum.Marlboro red