Öneri Tahattütsüz İnternet

Respiky

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,761
30 Temmuz'da hayatımın en çok pişmanlığını yaparak geçtiğim türktelekom (TTNET) tahattütü bitiyor ve Turkcell Bayii'sine gidip sorduğum da altyapım ADSL 8mbps VDSL 67-75Mbps destekliyormuş, Vodafone Bayii'sine gittiğimde ADSL 8mbps VDSL ise 50mbps dediler bana uygun tarife olaram iki oparetörde de 24-35-50-100 mbps tarifeleri var ancak ben altyapımın sağlamış olduğu en yüksek hızı istiyorum ve tahattütsüz olsun pişman olursam uğraşmıyım hepsini deneyimlemek istiyorum "Türknet, Millenicom vb." varsa tahattütsüz internet tavsiyeleriniz bekliyorum ❤

Millenicom oneririm kendin kullaniyorum 100 tl ye 100 Mbps internetim var bakmanizi oneririm

Millenicom öneriyorum, TurkNet'in müşteri hizmetleri ilgisiz. Millenicom çok daha iyi.

Dostum hem millenicom hem turknet kullanan birisi olarak turknetin yardımcı botları millenicomun müşteri hizmetlerinden daha çok yardımcı oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Millenicom öneriyorum, TurkNet'in müşteri hizmetleri ilgisiz. Millenicom çok daha iyi.
Millenicom oneririm kendin kullaniyorum 100 TL ye 100 Mbps internetim var bakmanizi oneririm
.

Son düzenleme:
Turknet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,324
Üyeler
184,295
Son üye
efeberkbey