Neler Yeni

Takıntılı McQueen fanıyım ne yapmalıyım ?

ekstra olarak ben forumda kimseye hakaret etmem canım sıkılmakla alakası yok takıntılısın hastasın ama beyindende bir sıkıntıların var gibi askerede'de herhalde mcquen desenli silahla atış yaptın Hahahaha iyi güldürdün beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim arkadaşım varda senin arkadaşın olduğunu sanmıyorum

kendinle beni karıştırma la 23 yaşında felanda değilsin sen 23 olmadığın bariz belli ya beyin yetmezliği yada 23 yaşında değilsin sen sosyalleşmesi gereken asıl sensin ayrıca bu bilgisayarı babamda almadı kendim aldım :D Kaççavmış
forumda kimseye hakaret etmem yalan bir laf olmuş bana hakaret ettiğin konuları hatırlıyorum :D

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Şu foruma girdiğimden beri çok değişik insanlar görüyorum ve her seferinde şaşırıyorum.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Arkadaşlar kendimi bildim bileli takıntılı McQueen fanıyım bazıları çok çocuksu falan diyor ama ben hiç oralı olmuyorum (yaş 23) bazen kendimi mcqueen sanıyorum dönercide falan KAÇAAAAAV diye bağırıyorum arkadaşlarım benim adıma çok utandıklarını söylüyorlar bundan nasıl kurtulabilirim lütfen yardım edin
Kachowwwwwww

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Mert Can Ergün
Çoraplar fena

ailenize veyada size bilmem ne küfürleri etmedim mcquen elemanlar gibi sen gibi elemanlar hakkediyorsunuzda ondan uyarı almam sizin ne olduğunuz gerçeğini değiştirmez cahil cühela insanlarsınız ikinizde
şimdide hakaret yerine küfür etmedim demeye başladı...

ailenize veyada size bilmem ne küfürleri etmedim mcquen elemanlar gibi sen gibi elemanlar hakkediyorsunuzda ondan uyarı almam sizin ne olduğunuz gerçeğini değiştirmez cahil cühela insanlarsınız ikinizde
çöp ve pahalı bir sisteme iyi sistem diyen sendin hatırlatırım şuanda o konulara erişemiyorum fakat sende duruyordur konuyu atarsan sevinirim

EsdeathSama

80+ Bronze
nolur arabalı yatağın olduğunu söyle :D

kral son yarışını bitiremedi

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler