Neler Yeni

Takıntılı McQueen fanıyım ne yapmalıyım ?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
@elmayiyenayran evet bencede 23 yaşında bunu yapması saçma ama adamın size verdiği cevaplar çok daha mantıklı sizde toxiclik yapıp olayın b'''kunu çıkarmak için gelmişsiniz resmen.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Arkadaşlar kendimi bildim bileli takıntılı McQueen fanıyım bazıları çok çocuksu falan diyor ama ben hiç oralı olmuyorum (yaş 23) bazen kendimi mcqueen sanıyorum dönercide falan KAÇAAAAAV diye bağırıyorum arkadaşlarım benim adıma çok utandıklarını söylüyorlar bundan nasıl kurtulabilirim lütfen yardım edin
bende Memati'yim mesela.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Ben de francesco 🧐

Bura.K

80+ Silver
Konu harabeye dönmüş. Konuya odaklanın, mesaj kasmak icin yazıyorsunuz resmen.

Fazla takıntı iyi değildir ki sende aşırı takıntı bence yok. Bende mesela severim hatta bir ara yatağı, oyuncağı falan vardı (hala var mavi araba, yeşil(srfsz) araba ve MCQ’nin. İstersen hediye edebilirim.) ama ben buna takıntı degil hayranlık derdim. Takıntılı dediğimiz olay böyle duvarlarda boy boy posteri olup her affedersiniz b*ka takıntılı olduğu konuyu dahil etmektir. Sizde de kısmen bu var. Su “kacoovv” diye girme olayından bi kurtulun. Asil takıntı olayı bu çünkü :D

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Peki hocam bir şey soracağım en iyisi hangisi
CARS 1 / CARS2 / CARS 3 (bence 1)
1 dostum bu da soru mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu harabeye dönmüş. Konuya odaklanın, mesaj kasmak icin yazıyorsunuz resmen.

Fazla takıntı iyi değildir ki sende aşırı takıntı bence yok. Bende mesela severim hatta bir ara yatağı, oyuncağı falan vardı (hala var mavi araba, yeşil(srfsz) araba ve MCQ’nin. İstersen hediye edebilirim.) ama ben buna takıntı degil hayranlık derdim. Takıntılı dediğimiz olay böyle duvarlarda boy boy posteri olup her affedersiniz b*ka takıntılı olduğu konuyu dahil etmektir. Sizde de kısmen bu var. Su “kacoovv” diye girme olayından bi kurtulun. Asil takıntı olayı bu çünkü :D
dostum sende sally nin oyuncağı mı var o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence sen rahatsızsın
ayıp

Bura.K

80+ Silver
dostum sende sally nin oyuncağı mı var
Yok, su yarışta kaza yapan mavili var ya, o. Sonraki bölümlerde bir mavili daha var, onun gibi ajan moduna da geçebiliyor roketleri falan var. Akşam eve geçersem fotoğrafını atarım. İstanbul Sarıyer’de oturuyorsan verebilirim, boşta duruyorlar.

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Yok, su yarışta kaza yapan mavili var ya, o. Sonraki bölümlerde bir mavili daha var, onun gibi ajan moduna da geçebiliyor roketleri falan var. Akşam eve geçersem fotoğrafını atarım. İstanbul Sarıyer’de oturuyorsan verebilirim, boşta duruyorlar.
kargolayabilir misin mersindeyim de :(

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Küçük olsaydi kargolarım da büyük kargolara cok para kesiyor. Kolum kadar araba. Ama küçük arabalarda var. Su köydeki polis vardı ya, o falan var. Yurtiçi kargoya uğrayıp sorarım. DM’den isim falan atar misin :D
profiline giremiyorum kankam sen yazar mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye