bende Memati'yim mesela.Arkadaşlar kendimi bildim bileli takıntılı McQueen fanıyım bazıları çok çocuksu falan diyor ama ben hiç oralı olmuyorum (yaş 23) bazen kendimi mcqueen sanıyorum dönercide falan KAÇAAAAAV diye bağırıyorum arkadaşlarım benim adıma çok utandıklarını söylüyorlar bundan nasıl kurtulabilirim lütfen yardım edin
1 dostum bu da soru muPeki hocam bir şey soracağım en iyisi hangisi
CARS 1 / CARS2 / CARS 3 (bence 1)
dostum sende sally nin oyuncağı mı varKonu harabeye dönmüş. Konuya odaklanın, mesaj kasmak icin yazıyorsunuz resmen.
Fazla takıntı iyi değildir ki sende aşırı takıntı bence yok. Bende mesela severim hatta bir ara yatağı, oyuncağı falan vardı (hala var mavi araba, yeşil(srfsz) araba ve MCQ’nin. İstersen hediye edebilirim.) ama ben buna takıntı degil hayranlık derdim. Takıntılı dediğimiz olay böyle duvarlarda boy boy posteri olup her affedersiniz b*ka takıntılı olduğu konuyu dahil etmektir. Sizde de kısmen bu var. Su “kacoovv” diye girme olayından bi kurtulun. Asil takıntı olayı bu çünkü
ayıpBence sen rahatsızsın
Yok, su yarışta kaza yapan mavili var ya, o. Sonraki bölümlerde bir mavili daha var, onun gibi ajan moduna da geçebiliyor roketleri falan var. Akşam eve geçersem fotoğrafını atarım. İstanbul Sarıyer’de oturuyorsan verebilirim, boşta duruyorlar.dostum sende sally nin oyuncağı mı var
kargolayabilir misin mersindeyim deYok, su yarışta kaza yapan mavili var ya, o. Sonraki bölümlerde bir mavili daha var, onun gibi ajan moduna da geçebiliyor roketleri falan var. Akşam eve geçersem fotoğrafını atarım. İstanbul Sarıyer’de oturuyorsan verebilirim, boşta duruyorlar.
Küçük olsaydi kargolarım da büyük kargolara cok para kesiyor. Kolum kadar araba. Ama küçük arabalarda var. Su köydeki polis vardı ya, o falan var. Yurtiçi kargoya uğrayıp sorarım. DM’den isim falan atar misinkargolayabilir misin mersindeyim de
profiline giremiyorum kankam sen yazar mısınKüçük olsaydi kargolarım da büyük kargolara cok para kesiyor. Kolum kadar araba. Ama küçük arabalarda var. Su köydeki polis vardı ya, o falan var. Yurtiçi kargoya uğrayıp sorarım. DM’den isim falan atar misin