Takıntılı McQueen fanıyım ne yapmalıyım ?

@elmayiyenayran evet bencede 23 yaşında bunu yapması saçma ama adamın size verdiği cevaplar çok daha mantıklı sizde toxiclik yapıp olayın b'''kunu çıkarmak için gelmişsiniz resmen.

mcqueen yatak yok,üzücü

Bence sen rahatsızsın

Arkadaşlar kendimi bildim bileli takıntılı McQueen fanıyım bazıları çok çocuksu falan diyor ama ben hiç oralı olmuyorum (yaş 23) bazen kendimi mcqueen sanıyorum dönercide falan KAÇAAAAAV diye bağırıyorum arkadaşlarım benim adıma çok utandıklarını söylüyorlar bundan nasıl kurtulabilirim lütfen yardım edin
bende Memati'yim mesela.

Ben de francesco 🧐

Konu harabeye dönmüş. Konuya odaklanın, mesaj kasmak icin yazıyorsunuz resmen.

Fazla takıntı iyi değildir ki sende aşırı takıntı bence yok. Bende mesela severim hatta bir ara yatağı, oyuncağı falan vardı (hala var mavi araba, yeşil(srfsz) araba ve MCQ’nin. İstersen hediye edebilirim.) ama ben buna takıntı degil hayranlık derdim. Takıntılı dediğimiz olay böyle duvarlarda boy boy posteri olup her affedersiniz b*ka takıntılı olduğu konuyu dahil etmektir. Sizde de kısmen bu var. Su “kacoovv” diye girme olayından bi kurtulun. Asil takıntı olayı bu çünkü :D

Peki hocam bir şey soracağım en iyisi hangisi
CARS 1 / CARS2 / CARS 3 (bence 1)
1 dostum bu da soru mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu harabeye dönmüş. Konuya odaklanın, mesaj kasmak icin yazıyorsunuz resmen.

Fazla takıntı iyi değildir ki sende aşırı takıntı bence yok. Bende mesela severim hatta bir ara yatağı, oyuncağı falan vardı (hala var mavi araba, yeşil(srfsz) araba ve MCQ’nin. İstersen hediye edebilirim.) ama ben buna takıntı degil hayranlık derdim. Takıntılı dediğimiz olay böyle duvarlarda boy boy posteri olup her affedersiniz b*ka takıntılı olduğu konuyu dahil etmektir. Sizde de kısmen bu var. Su “kacoovv” diye girme olayından bi kurtulun. Asil takıntı olayı bu çünkü :D
dostum sende sally nin oyuncağı mı var o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence sen rahatsızsın
ayıp

dostum sende sally nin oyuncağı mı var
Yok, su yarışta kaza yapan mavili var ya, o. Sonraki bölümlerde bir mavili daha var, onun gibi ajan moduna da geçebiliyor roketleri falan var. Akşam eve geçersem fotoğrafını atarım. İstanbul Sarıyer’de oturuyorsan verebilirim, boşta duruyorlar.

Yok, su yarışta kaza yapan mavili var ya, o. Sonraki bölümlerde bir mavili daha var, onun gibi ajan moduna da geçebiliyor roketleri falan var. Akşam eve geçersem fotoğrafını atarım. İstanbul Sarıyer’de oturuyorsan verebilirim, boşta duruyorlar.
kargolayabilir misin mersindeyim de :(

kargolayabilir misin mersindeyim de :(
Küçük olsaydi kargolarım da büyük kargolara cok para kesiyor. Kolum kadar araba. Ama küçük arabalarda var. Su köydeki polis vardı ya, o falan var. Yurtiçi kargoya uğrayıp sorarım. DM’den isim falan atar misin :D

Küçük olsaydi kargolarım da büyük kargolara cok para kesiyor. Kolum kadar araba. Ama küçük arabalarda var. Su köydeki polis vardı ya, o falan var. Yurtiçi kargoya uğrayıp sorarım. DM’den isim falan atar misin :D
profiline giremiyorum kankam sen yazar mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,559
Üyeler
183,446
Son üye
kerem_36
Geri