Neler Yeni

Takıntılı McQueen fanıyım ne yapmalıyım ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar kendimi bildim bileli takıntılı McQueen fanıyım bazıları çok çocuksu falan diyor ama ben hiç oralı olmuyorum (yaş 23) bazen kendimi mcqueen sanıyorum dönercide falan KAÇAAAAAV diye bağırıyorum arkadaşlarım benim adıma çok utandıklarını söylüyorlar bundan nasıl kurtulabilirim lütfen yardım edin
Bence güzel bir şey.
Bırak farkın olsun :)
Herkesin içinde çocuk vardır senin de böyle olsun dostum kaçaaaaav :)
3. filmde batırdılar ama ilk 2 film benim için çok iyi bir yere sahip .

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Bence güzel bir şey.
3. filmi sadece 3 kere falan izlemişimdir hiç sevmedim
KAÇÇAAAAAAVVVV

Livaković

80+ Silver
Bence güzel bir şey.
Okulda kaççav diye girerse okulun ilk günü dışlanır :D onuda bil şahsen okulda derste kaççav diye giren bir kişi hem günün alay konusu hemde dışlanan çocuk olur

(23 yaşındaymış) görmedim ama lise zamanlarındada böyleyse kesin dışlanmıştır.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Okulda kaççav diye girerse okulun ilk günü dışlanır :D onuda bil şahsen okulda derste kaççav diye giren bir kişi hem günün alay konusu hemde dışlanan çocuk olur
O kadar değil demek istediğim
Yani bir yere kadar fanı olsun da o biraz abartı
Sen nvidia fanı şahıs değil miydin yahu yoksa bende mi hata var 😁

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Burası techonopat değil 23 yaşında bitik ergenlik yaşıyorsunuz tahminimce tavırlarınız yaşadığınız durum bunu belli ediyor hakaret etmiyorum ama beyin yaşı olarak tahminimce 12 yaşınıdasınız.
Bunu nicki elma yiyen ayran olan birinden duymak beni çok gururlandırdı ayrıca o evinden, babanın aldığı bilgisayarının başından kalk ve dışarı çıkıp biraz sosyalleş dostum her canın sıkıldığında forumlara girip insanlara hakaret etmiyorum başlığı altında atıp tutamazsın sevgiler :)

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566

(23 yaşındaymış) görmedim ama lise zamanlarındada böyleyse kesin dışlanmıştır.
hayır dışlanmadım aslında lisede çok popülerdim KAÇAAAVVVVV

Livaković

80+ Silver
Bunu nicki elma yiyen ayran olan birinden duymak beni çok gururlandırdı ayrıca o evinden, babanın aldığı bilgisayarının başından kalk ve dışarı çıkıp biraz sosyalleş dostum her canın sıkıldığında forumlara girip insanlara hakaret etmiyorum başlığı altında atıp tutamazsın sevgiler :)
23 yaşında dönerciye kaççav diye giren zihniyet olarak sıkıntılar yaşayan birinin bana bunu demesi ayrı bir komik

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
23 yaşında dönerciye kaççav diye giren zihniyet olarak sıkıntılar yaşayan birinin bana bunu demesi ayrı bir komik
Tamam dostum sen haklısın iyi forumlar diliyorum öpüyorum biraz arkadaş edin :*

Livaković

80+ Silver
ekstra olarak ben forumda kimseye hakaret etmem canım sıkılmakla alakası yok takıntılısın hastasın ama beyindende bir sıkıntıların var gibi askerede'de herhalde mcquen desenli silahla atış yaptın Hahahaha iyi güldürdün beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam dostum sen haklısın iyi forumlar diliyorum öpüyorum biraz arkadaş edin :*
Benim arkadaşım varda senin arkadaşın olduğunu sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendinle beni karıştırma la 23 yaşında felanda değilsin sen 23 olmadığın bariz belli ya beyin yetmezliği yada 23 yaşında değilsin sen sosyalleşmesi gereken asıl sensin ayrıca bu bilgisayarı babamda almadı kendim aldım :D Kaççavmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,178
Üyeler
163,615
Son üye
bathgan2929
Top Bottom