Takıntılı McQueen fanıyım ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar kendimi bildim bileli takıntılı McQueen fanıyım bazıları çok çocuksu falan diyor ama ben hiç oralı olmuyorum (yaş 23) bazen kendimi mcqueen sanıyorum dönercide falan KAÇAAAAAV diye bağırıyorum arkadaşlarım benim adıma çok utandıklarını söylüyorlar bundan nasıl kurtulabilirim lütfen yardım edin
Bence güzel bir şey.
Bırak farkın olsun :)
Herkesin içinde çocuk vardır senin de böyle olsun dostum kaçaaaaav :)
3. filmde batırdılar ama ilk 2 film benim için çok iyi bir yere sahip .

evet sürekli orda yiyorum ? ve mıydı ayrı yazılır
Burası techonopat değil 23 yaşında bitik ergenlik yaşıyorsunuz tahminimce tavırlarınız yaşadığınız durum bunu belli ediyor hakaret etmiyorum ama beyin yaşı olarak tahminimce 12 yaşınıdasınız.

Bence güzel bir şey.
Bırak farkın olsun :)
Herkesin içinde çocuk vardır senin de böyle olsun dostum kaçaaaaav :)
3. filmde batırdılar ama ilk 2 film benim için çok iyi bir yere sahip .
Okulda kaççav diye girerse okulun ilk günü dışlanır :D onuda bil şahsen okulda derste kaççav diye giren bir kişi hem günün alay konusu hemde dışlanan çocuk olur

(23 yaşındaymış) görmedim ama lise zamanlarındada böyleyse kesin dışlanmıştır.

Okulda kaççav diye girerse okulun ilk günü dışlanır :D onuda bil şahsen okulda derste kaççav diye giren bir kişi hem günün alay konusu hemde dışlanan çocuk olur
O kadar değil demek istediğim
Yani bir yere kadar fanı olsun da o biraz abartı
Sen nvidia fanı şahıs değil miydin yahu yoksa bende mi hata var 😁

Burası techonopat değil 23 yaşında bitik ergenlik yaşıyorsunuz tahminimce tavırlarınız yaşadığınız durum bunu belli ediyor hakaret etmiyorum ama beyin yaşı olarak tahminimce 12 yaşınıdasınız.
Bunu nicki elma yiyen ayran olan birinden duymak beni çok gururlandırdı ayrıca o evinden, babanın aldığı bilgisayarının başından kalk ve dışarı çıkıp biraz sosyalleş dostum her canın sıkıldığında forumlara girip insanlara hakaret etmiyorum başlığı altında atıp tutamazsın sevgiler :)

(23 yaşındaymış) görmedim ama lise zamanlarındada böyleyse kesin dışlanmıştır.
hayır dışlanmadım aslında lisede çok popülerdim KAÇAAAVVVVV

Bunu nicki elma yiyen ayran olan birinden duymak beni çok gururlandırdı ayrıca o evinden, babanın aldığı bilgisayarının başından kalk ve dışarı çıkıp biraz sosyalleş dostum her canın sıkıldığında forumlara girip insanlara hakaret etmiyorum başlığı altında atıp tutamazsın sevgiler :)
23 yaşında dönerciye kaççav diye giren zihniyet olarak sıkıntılar yaşayan birinin bana bunu demesi ayrı bir komik

ekstra olarak ben forumda kimseye hakaret etmem canım sıkılmakla alakası yok takıntılısın hastasın ama beyindende bir sıkıntıların var gibi askerede'de herhalde mcquen desenli silahla atış yaptın Hahahaha iyi güldürdün beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam dostum sen haklısın iyi forumlar diliyorum öpüyorum biraz arkadaş edin :*
Benim arkadaşım varda senin arkadaşın olduğunu sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendinle beni karıştırma la 23 yaşında felanda değilsin sen 23 olmadığın bariz belli ya beyin yetmezliği yada 23 yaşında değilsin sen sosyalleşmesi gereken asıl sensin ayrıca bu bilgisayarı babamda almadı kendim aldım :D Kaççavmış

Geri