- Reaksiyon skoru
- 1,360
psikologsuz okb takıntı hastalığımı kendi kafamda bir şekil tedavi ettim psikoloğa öyle şizofren bipolar olmadıktan sonra gidilmez siciline direk işlerlerPsikoloğa gittin mi
psikologsuz okb takıntı hastalığımı kendi kafamda bir şekil tedavi ettim psikoloğa öyle şizofren bipolar olmadıktan sonra gidilmez siciline direk işlerlerPsikoloğa gittin mi
Bence güzel bir şey.Arkadaşlar kendimi bildim bileli takıntılı McQueen fanıyım bazıları çok çocuksu falan diyor ama ben hiç oralı olmuyorum (yaş 23) bazen kendimi mcqueen sanıyorum dönercide falan KAÇAAAAAV diye bağırıyorum arkadaşlarım benim adıma çok utandıklarını söylüyorlar bundan nasıl kurtulabilirim lütfen yardım edin
Burası techonopat değil 23 yaşında bitik ergenlik yaşıyorsunuz tahminimce tavırlarınız yaşadığınız durum bunu belli ediyor hakaret etmiyorum ama beyin yaşı olarak tahminimce 12 yaşınıdasınız.evet sürekli orda yiyorum ? ve mıydı ayrı yazılır
3. filmi sadece 3 kere falan izlemişimdir hiç sevmedimBence güzel bir şey.
Bırak farkın olsun
Herkesin içinde çocuk vardır senin de böyle olsun dostum kaçaaaaav
3. filmde batırdılar ama ilk 2 film benim için çok iyi bir yere sahip .
Okulda kaççav diye girerse okulun ilk günü dışlanırBence güzel bir şey.
Bırak farkın olsun
Herkesin içinde çocuk vardır senin de böyle olsun dostum kaçaaaaav
3. filmde batırdılar ama ilk 2 film benim için çok iyi bir yere sahip .
O kadar değil demek istediğimOkulda kaççav diye girerse okulun ilk günü dışlanıronuda bil şahsen okulda derste kaççav diye giren bir kişi hem günün alay konusu hemde dışlanan çocuk olur
Bunu nicki elma yiyen ayran olan birinden duymak beni çok gururlandırdı ayrıca o evinden, babanın aldığı bilgisayarının başından kalk ve dışarı çıkıp biraz sosyalleş dostum her canın sıkıldığında forumlara girip insanlara hakaret etmiyorum başlığı altında atıp tutamazsın sevgilerBurası techonopat değil 23 yaşında bitik ergenlik yaşıyorsunuz tahminimce tavırlarınız yaşadığınız durum bunu belli ediyor hakaret etmiyorum ama beyin yaşı olarak tahminimce 12 yaşınıdasınız.
Nvidia fanı arkadaşımda bu konunun bunla ne alakası var onu çözemedim.O kadar değil demek istediğim
Yani bir yere kadar fanı olsun da o biraz abartı
Sen nvidia fanı şahıs değil miydin yahu yoksa bende mi hata var![]()
hayır dışlanmadım aslında lisede çok popülerdim KAÇAAAVVVVVOkulda kaççav diye girerse okulun ilk günü dışlanıronuda bil şahsen okulda derste kaççav diye giren bir kişi hem günün alay konusu hemde dışlanan çocuk olur
(23 yaşındaymış) görmedim ama lise zamanlarındada böyleyse kesin dışlanmıştır.
23 yaşında dönerciye kaççav diye giren zihniyet olarak sıkıntılar yaşayan birinin bana bunu demesi ayrı bir komikBunu nicki elma yiyen ayran olan birinden duymak beni çok gururlandırdı ayrıca o evinden, babanın aldığı bilgisayarının başından kalk ve dışarı çıkıp biraz sosyalleş dostum her canın sıkıldığında forumlara girip insanlara hakaret etmiyorum başlığı altında atıp tutamazsın sevgiler![]()
aklıma geldi merak ettim bir konudan hatırlıyor gibiyim de sizi yanlış anlamayınNvidia fanı arkadaşımda bu konunun bunla ne alakası var onu çözemedim.
ekstra olarak ben forumda kimseye hakaret etmem canım sıkılmakla alakası yok takıntılısın hastasın ama beyindende bir sıkıntıların var gibi askerede'de herhalde mcquen desenli silahla atış yaptın Hahahaha iyi güldürdün beniBunu nicki elma yiyen ayran olan birinden duymak beni çok gururlandırdı ayrıca o evinden, babanın aldığı bilgisayarının başından kalk ve dışarı çıkıp biraz sosyalleş dostum her canın sıkıldığında forumlara girip insanlara hakaret etmiyorum başlığı altında atıp tutamazsın sevgiler![]()
Benim arkadaşım varda senin arkadaşın olduğunu sanmıyorumTamam dostum sen haklısın iyi forumlar diliyorum öpüyorum biraz arkadaş edin :*
kendinle beni karıştırma la 23 yaşında felanda değilsin sen 23 olmadığın bariz belli ya beyin yetmezliği yada 23 yaşında değilsin sen sosyalleşmesi gereken asıl sensin ayrıca bu bilgisayarı babamda almadı kendim aldımBunu nicki elma yiyen ayran olan birinden duymak beni çok gururlandırdı ayrıca o evinden, babanın aldığı bilgisayarının başından kalk ve dışarı çıkıp biraz sosyalleş dostum her canın sıkıldığında forumlara girip insanlara hakaret etmiyorum başlığı altında atıp tutamazsın sevgiler![]()