Neler Yeni

Takıntılı McQueen fanıyım ne yapmalıyım ?

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,508
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ayakların duruşuna bak oyyyşşşş yerim seni bebeğim 😘

edit - ne yapmalısına gelince seni sanırım çok el üstünde büyüttüler. Git iş bul çalış bence kafanı bi konu üzerinde yorma.

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Sabah sabah güldüm trol müsun nesin

Büyü artık olgunlaş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha cevap vermiyorum trol bu
açtığım konu belli yazığım cevaplar belli sence troll müyüm kanka

Ayakların duruşuna bak oyyyşşşş yerim seni bebeğim 😘

edit - ne yapmalısına gelince seni sanırım çok el üstünde büyüttüler. Git iş bul çalış bence kafanı bi konu üzerinde yorma.
emlakçıyım ve dükkanım var kanka el üstünded de büyümedim çalışmadığım ezilmediğim sektör kalmadı

senin ikizin var mı birebir aynını takip ediyorum
evet kankam

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
GÖK GÜRÜLTÜSÜ HER ZAMAN ŞİMŞEKTEN SONRA GELİR KAÇÇOOOWWWW

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ
psikologsuz okb takıntı hastalığımı kendi kafamda bir şekil tedavi ettim psikoloğa öyle şizofren bipolar olmadıktan sonra gidilmez siciline direk işlerler
Bir saattir ben ne zaman böyle yorum yazmışım diyorum ben değilmişim

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
KAÇÇAVVV

Livaković

80+ Silver
Bir saattir ben ne zaman böyle yorum yazmışım diyorum ben değilmişim
Walker hayranıyım discorddada bu profille takılıyorum tesadüf diyelim :D

Birde şu arkadaşa artık dert anlatmayın arkadaşlar 23 yaşına gelmiş bitik ergenlik yaşayan bir eleman forumun yaş ortalaması o kadar düştüki 13 14 yaşlara kadar düşmüş ekstra olarak tartışmalı olduğum insanlar konuya gelip fırsattan istifade tartışma açmak için konuya gelmişler zavallı insanlarsınız yorumlarınıza dönmedim bile o kadar değersizsiniz şu mcqueen çocuğunada cevap vermeyin kendini bir şey sanıyor millete baba parası diyip aldığı sistemin odasının parasının çeyreğini bile ödeyememiş adam millete dikleniyor milletten fikir alıyor bizim düşüncelerimizi merak ediyor olumsuz cevap verenlerin eleştirilerini kaldıramıyor :D dostum burası bir forum herkese açık bir konu açıyorsan olumlu olumsuz eleştirileri kabul ediyorsun demek anana babana kimse sövmediği sürece burda ağlamanın manası yok konuyuda uzatmanın manası yok ekstra olarak ben veya başkası baba parası yiyorsa bundan sanane? sanamı kaldı babasının parasının ne kadar yediğinin kaç yaşında olduğunun :D baban okumadıysa ders çalışmadıysa cebi delikse babanın parasını yiyemiyorsan millete baba parası diye ağlamayacaksın boş fakir gururlu triplerine girme.

açtığım konu belli yazığım cevaplar belli sence troll müyüm kanka

emlakçıyım ve dükkanım var kanka el üstünded de büyümedim çalışmadığım ezilmediğim sektör kalmadı

evet kankam
Hala millete lafmı yetiştiriyorsun büyü artık kanka :D

+1 23 yaşında bilgisayar başında klavye başında klavye delikanlılığı yapıyor birde abisinin instagramını bırakmış :D HAHAAHAHAH 13 14 yaşında çocuk hocam çok sallamayın babası annesi utanıyordur bundan.

Son düzenleme:

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Walker hayranıyım discorddada bu profille takılıyorum tesadüf diyelim :D

Birde şu arkadaşa artık dert anlatmayın arkadaşlar 23 yaşına gelmiş bitik ergenlik yaşayan bir eleman forumun yaş ortalaması o kadar düştüki 13 14 yaşlara kadar düşmüş ekstra olarak tartışmalı olduğum insanlar konuya gelip fırsattan istifade tartışma açmak için konuya gelmişler zavallı insanlarsınız yorumlarınıza dönmedim bile o kadar değersizsiniz şu mcqueen çocuğunada cevap vermeyin kendini bir şey sanıyor millete baba parası diyip aldığı sistemin odasının parasının çeyreğini bile ödeyememiş adam millete dikleniyor milletten fikir alıyor bizim düşüncelerimizi merak ediyor olumsuz cevap verenlerin eleştirilerini kaldıramıyor :D dostum burası bir forum herkese açık bir konu açıyorsan olumlu olumsuz eleştirileri kabul ediyorsun demek anana babana kimse sövmediği sürece burda ağlamanın manası yok konuyuda uzatmanın manası yok ekstra olarak ben veya başkası baba parası yiyorsa bundan sanane? sanamı kaldı babasının parasının ne kadar yediğinin kaç yaşında olduğunun :D baban okumadıysa ders çalışmadıysa cebi delikse babanın parasını yiyemiyorsan millete baba parası diye ağlamayacaksın boş fakir gururlu triplerine girme.

Hala millete lafmı yetiştiriyorsun büyü artık kanka :D

+1 23 yaşında bilgisayar başında klavye başında klavye delikanlılığı yapıyor birde abisinin instagramını bırakmış :D HAHAAHAHAH 13 14 yaşında çocuk hocam çok sallamayın babası annesi utanıyordur bundan.
kanka soylemeyim diyorum da büyük ihtimal maddi durumum senden kat kat iyidir ama babam beni hiçbir zaman seninki gibi paraya boğup da şimartmadı ne istersem alıyorum yiyorum içiyorum geziyorum bi kere de şu forumda fakir edebiyatı cebi delik baban vesaire aşağılık kompleksine girmedim kaliteni belli etmişsin sana bi mesaj daha yazmicam bak işine öpüyorum

Livaković

80+ Silver
kanka soylemeyim diyorum da büyük ihtimal maddi durumum senden kat kat iyidir ama babam beni hiçbir zaman seninki gibi paraya boğup da şimartmadı ne istersem alıyorum yiyorum içiyorum geziyorum bi kere de şu forumda fakir edebiyatı cebi delik baban vesaire aşağılık kompleksine girmedim kaliteni belli etmişsin sana bi mesaj daha yazmicam bak işine öpüyorum
Dediklerimden bunumu çıkardın millete hala laf yetiştiriyorsun çocuksun daha

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
hayır dostum daha askerlik yapmadım
asosyallikten konuşmayı unutmuşsun sana 4 ders dil anlatım dersi yazıyorum hocam belki öğrenirsin de kızlarla konuşurken de yazım kurallarına dikkat edersin çok önem verirler belki sevgilin olur
(hala yazım yanlışı yapıp duruyorsun bu beni çok rahatsız ediyor hem konu kirliliği için hem de benim için bir daha cevap vermezsen sevinirim teşekkürler)

biyografimde instagram hesabım var girip ne kadar arkadaşım olduğunu ve yaşımı öğrenebilirsin İYİ FORUMLAR
Dostum magruz kaldığın ve kalacağın tavır ve hareketlerden dolayı sana üzülüyorum Allah kurtarsın şu konuya gelen yorumları okudukça ne kadar lanet bir toplumun içerisinde bir yer tuttuğumuzun farkıma varıyorum umarım duzelecegiz bu süreçte başarılar dilerim kaacccaaaoowww

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Dostum magruz kaldığın ve kalacağın tavır ve hareketlerden dolayı sana üzülüyorum Allah kurtarsın şu konuya gelen yorumları okudukça ne kadar lanet bir toplumun içerisinde bir yer tuttuğumuzun farkıma varıyorum umarım duzelecegiz bu süreçte başarılar dilerim kaacccaaaoowww
saol dostum düşüncen için kaçaaaaaaaav

Top Bottom