McQueen95
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 752
- İsim
- ömer eren ilkaya
- Erenilkaya
- Steam
- McQueen
- bayanmayanbay
- Discord
- bayanmayanbay#2566
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır dostum daha askerlik yapmadımekstra olarak ben forumda kimseye hakaret etmem canım sıkılmakla alakası yok takıntılısın hastasın ama beyindende bir sıkıntıların var gibi askerede'de herhalde mcquen desenli silahla atış yaptın Hahahaha iyi güldürdün beni
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim arkadaşım varda senin arkadaşın olduğunu sanmıyorum
asosyallikten konuşmayı unutmuşsun sana 4 ders dil anlatım dersi yazıyorum hocam belki öğrenirsin de kızlarla konuşurken de yazım kurallarına dikkat edersin çok önem verirler belki sevgilin olur
(hala yazım yanlışı yapıp duruyorsun bu beni çok rahatsız ediyor hem konu kirliliği için hem de benim için bir daha cevap vermezsen sevinirim teşekkürler)
biyografimde instagram hesabım var girip ne kadar arkadaşım olduğunu ve yaşımı öğrenebilirsin İYİ FORUMLARekstra olarak ben forumda kimseye hakaret etmem canım sıkılmakla alakası yok takıntılısın hastasın ama beyindende bir sıkıntıların var gibi askerede'de herhalde mcquen desenli silahla atış yaptın Hahahaha iyi güldürdün beni
Benim arkadaşım varda senin arkadaşın olduğunu sanmıyorum
kendinle beni karıştırma la 23 yaşında felanda değilsin sen 23 olmadığın bariz belli ya beyin yetmezliği yada 23 yaşında değilsin sen sosyalleşmesi gereken asıl sensin ayrıca bu bilgisayarı babamda almadı kendim aldım Kaççavmış