Neler Yeni

Takıntılı McQueen fanıyım ne yapmalıyım ?

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
ekstra olarak ben forumda kimseye hakaret etmem canım sıkılmakla alakası yok takıntılısın hastasın ama beyindende bir sıkıntıların var gibi askerede'de herhalde mcquen desenli silahla atış yaptın Hahahaha iyi güldürdün beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim arkadaşım varda senin arkadaşın olduğunu sanmıyorum
hayır dostum daha askerlik yapmadım
asosyallikten konuşmayı unutmuşsun sana 4 ders dil anlatım dersi yazıyorum hocam belki öğrenirsin de kızlarla konuşurken de yazım kurallarına dikkat edersin çok önem verirler belki sevgilin olur
(hala yazım yanlışı yapıp duruyorsun bu beni çok rahatsız ediyor hem konu kirliliği için hem de benim için bir daha cevap vermezsen sevinirim teşekkürler)

ekstra olarak ben forumda kimseye hakaret etmem canım sıkılmakla alakası yok takıntılısın hastasın ama beyindende bir sıkıntıların var gibi askerede'de herhalde mcquen desenli silahla atış yaptın Hahahaha iyi güldürdün beni

Benim arkadaşım varda senin arkadaşın olduğunu sanmıyorum

kendinle beni karıştırma la 23 yaşında felanda değilsin sen 23 olmadığın bariz belli ya beyin yetmezliği yada 23 yaşında değilsin sen sosyalleşmesi gereken asıl sensin ayrıca bu bilgisayarı babamda almadı kendim aldım :D Kaççavmış
biyografimde instagram hesabım var girip ne kadar arkadaşım olduğunu ve yaşımı öğrenebilirsin İYİ FORUMLAR

Livaković

80+ Silver
asosyallikten konuşmayı unutmuşsun sana 4 ders dil anlatım dersi yazıyorum hocam belki öğrenirsin de kızlarla konuşurken de yazım kurallarına dikkat edersin çok önem verirler belki sevgilin olur
(hala yazım yanlışı yapıp duruyorsun bu beni çok rahatsız ediyor hem konu kirliliği için hem de benim için bir daha cevap vermezsen sevinirim teşekkürler)
Sanamı soracam nasıl yazacağımı sen bu kafayla askerde çok dayak yersin zaten :D dışarıda arkadaşın olmadığı için eve tıkılıp sivilce kremlerini bitirip mcqueen izleyerek hayatını geçirmiş asosyal zavallı birisisin sen

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Sanamı soracam nasıl yazacağımı sen bu kafayla askerde çok dayak yersin zaten :D dışarıda arkadaşın olmadığı için eve tıkılıp sivilce kremlerini bitirip mcqueen izleyerek hayatını geçirmiş asosyal zavallı birisisin sen
madem bakmayacaksın ben atayım brom kendini diğer insanlarla karıştırma lütfen :whistle:

Ekler

• resim_2023-07-05_221643427.png
    resim_2023-07-05_221643427.png
    623.1 KB · Hit: 57

Livaković

80+ Silver

biyografimde instagram hesabım var girip ne kadar arkadaşım olduğunu ve yaşımı öğrenebilirsin İYİ FORUMLAR
Yakın arkadaşım dediğin kişilerde chick,mater,doc, felanmı :ROFLMAO:

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Yakın arkadaşım dediğin kişilerde chick,mater,doc, felanmı :ROFLMAO:
mı ayrı yazılır ve hayır mahalleden sosyal medyadan ve arkadaş ortamlarımdan tanıştığım insanlar sana da tavsiye ederim burda millete sallamak yerine onlarla iletişim kurabilirsin

Livaković

80+ Silver
Uygunsuz davranış
mı ayrı yazılır ve hayır mahalleden sosyal medyadan ve arkadaş ortamlarımdan tanıştığım insanlar sana da tavsiye ederim burda millete sallamak yerine onlarla iletişim kurabilirsin
Burda tek salladığım kişi sensin asosyal mcqueenin gerçek olmadığını bilen vasıfsız şahıs :D 8 yaşındaki kardeşim senden daha akıllıdır la 23 yaşına gelmiş dönerciye kaççov diye giren akıl sağlığı bozuk şahıs

görüntülü arayabilirsin dostum yazma artık lütfen hadi başka konuya
istediğim gibi yazarım bro :D sen ne zaman susarsın ozaman konundan çıkıcam

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Burda tek salladığım kişi sensin asosyal mcqueenin gerçek olmadığını bilen vasıfsız şahıs :D 8 yaşındaki kardeşim senden daha akıllıdır la 23 yaşına gelmiş dönerciye kaççov diye giren akıl sağlığı bozuk şahıs
böyle hakaret etmeye devam mı edeceksin yoksa biraz kişiliğini mi düzelteceksin kankam

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Hakaret nerde gösterirmisin? kişiliğime laf edebilecek son kişi bile değilsin sen git mcqueen izle hadi abicim
hakaret sadece küfür değildir hocam aileniz öğretmediyse ben burda size öğretemem konuya geldiğinden beri kaba bir dille konuşuyosun ve bu doğru degil

Hakaret nerde gösterirmisin? kişiliğime laf edebilecek son kişi bile değilsin sen git mcqueen izle hadi abicim
misin ayrı yazılır bu arada

Okulda kaççav diye girerse okulun ilk günü dışlanır :D onuda bil şahsen okulda derste kaççav diye giren bir kişi hem günün alay konusu hemde dışlanan çocuk olur

(23 yaşındaymış) görmedim ama lise zamanlarındada böyleyse kesin dışlanmıştır.
kaçaovv diyor diye neden dışlansın

onurben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
onur
hocam bende mcquuen fanıyım ama senn kadar deil hala arabalar 4 ü bekliyorum arabalar 3 e 2017 de sinemada gitmiştim

Top Bottom