Neler Yeni

TAKSİCİ CİNAYETİ HAKKINDA

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
Bildiğiniz üzere dün İzmir'de kan donduran bir cinayet gerçekleşti ve gerçekten insanın o ânı izlerken kanı donar kendimi zor tuttum. İnsanlık gerçekten bitmiş dedirtti başka hiç bir şey denilemez. O taksi şoförünün çocukları bu videoyu her görüşünde veya denk gelişinde o ân ki ağır psikolojik travmalarını düşünemiyorum. O şoför insanlık vaabıyla o o*** ç*** üşümesin diye taksiye aldı ve adi herif acımadan şoförü katletti. Dünyanın çivisi çıkmış ve yerinden çok gevşek oynuyor, elbet düşüşüde olacak. Allah sabır versin. O namussuz ************* katilinde hapiste acı içinde öldürülmesini dilerim. Allah gani gani rahmet eylesin. Kahroldum.

taksiciyi-olduren-saldirganin-ilk-ifadesi-olay-16804824_214_m.jpg

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,564
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Adamın rahatlığı korkutucu.Bir insanın canını almak bu kadar kolay olmamalı.Allah taksicinin ailesine sabır versin.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Bildiğiniz üzere dün İzmir'de kan donduran bir cinayet gerçekleşti ve gerçekten insanın o ânı izlerken kanı donar kendimi zor tuttum. İnsanlık gerçekten bitmiş dedirtti başka hiç bir şey denilemez. O taksi şoförünün çocukları bu videoyu her görüşünde veya denk gelişinde o ân ki ağır psikolojik travmalarını düşünemiyorum. O şoför insanlık vaabıyla o o*** ç*** üşümesin diye taksiye aldı ve adi herif acımadan şoförü katletti. Dünyanın çivisi çıkmış ve yerinden çok gevşek oynuyor, elbet düşüşüde olacak. Allah sabır versin. O namussuz ************* katilinde hapiste acı içinde öldürülmesini dilerim. Allah gani gani rahmet eylesin. Kahroldum.

Yazdığın haklı küfürden dolayı uyanır yersen bir kez daha insanlık bitmiştir.

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566

şahsen o lavuğun hapse girmesini istemem o adamı taksici abimizin yakınlarına dayı yeğen kardeş vs verecekler işkenceyle *ldürülmesi en mantıklısı olur

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,564
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
adam ölmemişti bildiğim kadarıyla ama allah rahmet eylesin. insanlar silah ile bu kadar rahat gezmemeli
Fahrettin verdi haberi şahıs da yakalanmış zaten teröristin teki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buraya atmam uygun olur mu bilmiyorum ama isteyen varsa olayın videosunu atabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fahrettin verdi haberi şahıs da yakalanmış zaten teröristin teki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buraya atmam uygun olur mu bilmiyorum ama isteyen varsa olayın videosunu atabilirim.
Uygun olmaz, 18 yaş altı çok kullanıcı var

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Mekanı cennet eylesin taksicinin.
Ayrıca bir insan elini kolunu sallaya sallaya adam öldürebiliyorsa ve bu kadar da kolaylaşmışsa ülkemizdeki adalet sisteminde de sorun vardır.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yazılacak çok şey var ama forum kuralları buna müsait değil. Bu tarz olaylar toplum dengelerini mahvediyor, insanların birbirine olan güvenini ciddi bir şekilde kırıyor. Bu da her geçen gün daha kötüye gitmemiz demek oluyor. Videoyu zor izledim. Silahı ateşleyen insanlıktan nasibini alamamış korkak onun bunun evladı şimdi bizim vergilerimizle ekmek elden su gölden cezaevinde hayatını sürdürecek. Umarım içeride gerçekten hak ettiği cezayı bulur. Ülkede kimsenin can güvenliği yok arkadaşlar. Bunu kendi tecrübelerimden, oturduğum yerden ve sosyal medyada gördüğüm haberlerden yola çıkarak size rahatça söyleyebilirim. Bunun sebepleri de adalet başta gelmek üzere, eğitimsizlik, her gün daha kötüye giden ekonomik ve toplumsal sorunlardır. 10'larca suç kaydı olan insanlar dışarıda ellerini kollarını sallayıp gezerken, bireysel silahlanmanın yasak olduğu ama herkesin belinde bir silah olduğu bu zamanda kendini savunmanın cezası, sana saldıran kişinin alacağı cezadan çok daha ağır oluyor. Üzücü gerçek bu. Bu ülkede hepimiz şans eseri, can güvenliğimiz olmadan yaşıyoruz. Bu taksici abimizin yerinde sizin babanız, akrabalarınız, hatta siz de olabilirdiniz. Dışarıda yürürken, bakkala, ekmek almaya çıktığınızda eşkiyanın biri sırf ona baktınız diye gelip sizi tehtid edebilir, size zarar verebilir. Ve bu kimsenin umurunda değil. Güzel ülkemin geldiği bu hâl beni gerçekten üzmekte. Ve ben artık güzel ülkem de sürdürülebilir bir yaşam hayal edemiyorum.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Ya beni bilen bilir gündemi pek takip etmem apolitik vs. olduğumdan değil genel olarak olayları çevremden öğrenirim. Geçen hatta markette bir vurulma mı ne olmuştu olay çok anlaşılmıyordu zaten ve youtube'dan izlemiştim. Şimdi zeki gibi twitter'dan açtım izledim açar açmaz çıkmadım ama ''ben salağım bunu sansürsüz tam ekran izleyeceğim'' diye içimden geçirdim. Hele o soğukta yardım etmesinden itibaren vurma nasıl olacak, tartışma mı çıkacak bir düşündüm. En son kanım dondu, bir de üstüne pişkin pişkin güvenmeyeceksin dedi ya ****** evladı...

Ya aynen kanka bireysel silahlanma bu arada... Ben de liberalizme yakın bir insanım ama bireysel silahlanma vs. katiyyen karşıyım daha kaç kere göreceğiz ulan bunun örneğini?

Bir de eleman pkk'lıymış. Bu coğrafyada ırkçı olmamaya çalıştıkça bir şeyler itiyor beni neyse konuşmayacağım bu konu hakkında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
Yazılacak çok şey var ama forum kuralları buna müsait değil. Bu tarz olaylar toplum dengelerini mahvediyor, insanların birbirine olan güvenini ciddi bir şekilde kırıyor. Bu da her geçen gün daha kötüye gitmemiz demek oluyor. Videoyu zor izledim. Silahı ateşleyen insanlıktan nasibini alamamış korkak onun bunun evladı şimdi bizim vergilerimizle ekmek elden su gölden cezaevinde hayatını sürdürecek. Umarım içeride gerçekten hak ettiği cezayı bulur. Ülkede kimsenin can güvenliği yok arkadaşlar. Bunu kendi tecrübelerimden, oturduğum yerden ve sosyal medyada gördüğüm haberlerden yola çıkarak size rahatça söyleyebilirim. Bunun sebepleri de adalet başta gelmek üzere, eğitimsizlik, her gün daha kötüye giden ekonomik ve toplumsal sorunlardır. 10'larca suç kaydı olan insanlar dışarıda ellerini kollarını sallayıp gezerken, bireysel silahlanmanın yasak olduğu ama herkesin belinde bir silah olduğu bu zamanda kendini savunmanın cezası, sana saldıran kişinin alacağı cezadan çok daha ağır oluyor. Üzücü gerçek bu. Bu ülkede hepimiz şans eseri, can güvenliğimiz olmadan yaşıyoruz. Bu taksici abimizin yerinde sizin babanız, akrabalarınız, hatta siz de olabilirdiniz. Dışarıda yürürken, bakkala, ekmek almaya çıktığınızda eşkiyanın biri sırf ona baktınız diye gelip sizi tehtid edebilir, size zarar verebilir. Ve bu kimsenin umurunda değil. Güzel ülkemin geldiği bu hâl beni gerçekten üzmekte. Ve ben artık güzel ülkem de sürdürülebilir bir yaşam hayal edemiyorum.
Sonuna kadar katılıyorum ve emin ol ki ülkenin bu hale gelmesi kasten yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.
Bakın! Bir ülkeyi işgal etmek istiyorsanız illa tank, tüfek, rokete gerek yok! Her şeyin özü, yâni bir ağacı toprağa bağlayan bir kök misali olan faktör ÖNCELİKLE EĞİTİMDİR! ve bir ülkenin eğitim sistemini baştan bozarsanız geleceğinide tehlike altına almış olursunuz ayrıca gerçekten dış güçler var arkadaşlar bunu tabi ki de kimse inkar edemez ve Türkiye çok büyük bir hedef özellikle Büyük Ortadoğu Projesi / Büyük İsrail planı için her şey kasten ve planlı yapılıyor. Türkiye bilerek sosyal ve iktisadi çürümeye sürüklendirildi ve çok iyi başarıyorlar. Adalet desen sadece duvarda süs olarak yazar, ekonomi desen yolsuzluklar, kara para işleri, kasten yapılan ekonomik politikalar bu hale getirdi. Önce muhtaç duruma düşürüp sonra kendilerini derman gösterirler. Farkındaysan eğitim seviyesi yerlerde sürünüyor. Eğitimin pek bir mânâsı bile kalmadı ülkede

Son düzenleme:
Top Bottom