Neler Yeni

Taksit hakkında sorum lütfen bakın

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Screenshot_20201211-123956_Yap Kredi Mobil.jpg

Bu ay olan taksidimi ödedim bu ay ödemem gereken para yok değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen cevaplayın

Berkgence

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hakan Berk Gence
Sanırım kullandığın kart yapı kredi bende onun play kartı var onu kullanıyorum bende kalan hesap özeti borcun sıfır bu ay ödenmiş güncel borç yazan kısım önümüzdeki ay ödeyeceğin miktar bu ay ödemen gereken ücret yok rahat olabilirsin 😊

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,917
İsim
Metehan Akyalı
Alıntıyı görüntüle
Bu ay olan taksidimi ödedim bu ay ödemem gereken para yok değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen cevaplayın
Güncel Borç ödenmesi gereken aya ait olan borç. Bunun içinde k.k. alışverişleriniz, taksitli işlemleriniz vs. bulunmakta.
Hesap özeti borcu ise asgari ödeme. Güncel borcu kapatırsanız bu ayki toplam borcunuz silinir.
Güncel borcu kapatmazsanız da önünüzde ki ay başka k.k. veya taksitli işlemleriniz ile birlikte toplanarak Güncel borç artar.
Ben böyle biliyorum. Ama ödemeniz asgari olarak ödemek istediyseniz başka ödeyeceğiniz bir tutar yok.

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel Borç ödenmesi gereken aya ait olan borç. Bunun içinde k.k. alışverişleriniz, taksitli işlemleriniz vs. bulunmakta.
Hesap özeti borcu ise asgari ödeme. Güncel borcu kapatırsanız bu ayki toplam borcunuz silinir.
Güncel borcu kapatmazsanız da önünüzde ki ay başka k.k. veya taksitli işlemleriniz ile birlikte toplanarak Güncel borç artar.
Ben böyle biliyorum. Ama ödemeniz asgari olarak ödemek istediyseniz başka ödeyeceğiniz bir tutar yok.
kalan hesap özeti borcu 0 diyor ve üstteki arkadaşın dediğine göre bu ay ödemem gerekmiyor çünkü taksidimi ödedim

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Güncel borç devam eden borç ve taksitler içindir hesap özeti borcu ise aylık ödemeniz gereken kredi kartı borcunuzdur bu durumda ödemeniz gereken bir tutar gözükmüyor

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel borç devam eden borç ve taksitler içindir hesap özeti borcu ise aylık ödemeniz gereken kredi kartı borcunuzdur bu durumda ödemeniz gereken bir tutar gözükmüyor
tamam teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,509
Üyeler
166,387
Son üye
muhammedaslan201999@gmail
Top Bottom