Neler Yeni

Taksitle İphone almak istiyorum, Hangi kampayalardan faydalanabilirim?

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Yusuf Bahadır
Merhabalar kendime bir iPhone 14 ya da 15 almak istiyorum. Nasıl taksitle alabilirim ya da puan v.s fırsat haline çevirebilirim?. Kredi kartlarım var limit sıkıntım yok. Sonradan taksit v.s yapabilir miyim kredi kartı ile. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

BabaVoss7

80+ Silver
max 3 taksit yaparsın. anca nakit kredi avans çeker alırsın karta. oda faizi deli gibi bindirir. bazı bankalardaa 60k ya kadar 5 taksit imkanı oluyor ama 60 k da o telefon varmıdır bilemem. yani anca 3 taksit alırsın karta. oda ayda 20-30 gibi saçma paralar yapar.

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
satın aldıktan sonra mobil bankacılık üzerinden taksitlendirme yapabilir bazı bankalar kullandığın banka hangisi ise araştır onuda

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Yusuf Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amazon üzerinden hediye kartı satın alıp kredi kartı ile onu taksite böldürmüştüm
Hastayım şöyle sistemi altüst eden zeki insanlara. Detay verebilir misiniz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

max 3 taksit yaparsın. anca nakit kredi avans çeker alırsın karta. oda faizi deli gibi bindirir. bazı bankalardaa 60k ya kadar 5 taksit imkanı oluyor ama 60 k da o telefon varmıdır bilemem. yani anca 3 taksit alırsın karta. oda ayda 20-30 gibi saçma paralar yapar.
40k şuan iPhone 14 hocam. Hangi bankalar taksit yapıyor?

BabaVoss7

80+ Silver
Hastayım şöyle sistemi altüst eden zeki insanlara. Detay verebilir misiniz hocam

hediy kartına baktım max 7k diyor parça parça aldıysa bilemem.
her banka yapıyor nereden aldığına bağlı. 5 taksit vakıftı sanırım oda müşteriye özel herkese yok galiba.

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mert Erçelik

2 kredi kartı kullandım tek kartta okadar limitim yoktu 7k lık hediye kartları aldım onları böldürdüm banka üzerinden, sadece hb üzerinden çift kredi kartı ile işlem yapılıyor diye böle bi arayış içine girmiştim, En para ve yapıkredi kullandım

Top Bottom