- Reaksiyon skoru
- 463
Taksitle sistem 1-2k pahalıya geliyor onun yerine bi tanıdıktan borç almak daha mantıklı benceGamegaraj taksit yapıyor mu? Ben biraz baktım da göremedim.
Taksitle sistem 1-2k pahalıya geliyor onun yerine bi tanıdıktan borç almak daha mantıklı benceGamegaraj taksit yapıyor mu? Ben biraz baktım da göremedim.
Bana 6-7k borç para verecek kadar zengin bir tanıdığım yok.Taksitle sistem 1-2k pahalıya geliyor onun yerine bi tanıdıktan borç almak daha mantıklı bence
Hocam kaç yaşındasınBana 6-7k borç para verecek kadar zengin bir tanıdığım yok.
6 taksit bazı kartlara özel 9 yapıyordu galibaGamegaraj taksit yapıyor mu? Ben biraz baktım da göremedim.
14-15Hocam kaç yaşındasın
Bana uymaz o zaman6 taksit bazı kartlara özel 9 yapıyordu galiba
14-15
Benim babam borç mevzularını pek seven bir insan değil. O yüzden olmaz.E ailenin hiç tanıdığı falan yok mu ciddiyim kazık yemiş olursun
Benim babam borç mevzularını pek seven bir insan değil. O yüzden olmaz.
Hayır. Kredi kartı bilgilerini veriyorsun ve aylık olarak oradan çekiyor. Bilgisayarın fiyatı kadar kartta para olmak zorunda değil.Taksitlendirme nasıl oluyor ki. İlk önce pc nin tüm parasını karta yatırman gerek miyor mu?
Okduğum her yerde öyle yazıyordu bende öyle sanıyorum o yüzden. Madem öyle bende inşallah alabilirim pcHayır. Kredi kartı bilgilerini veriyorsun ve aylık olarak oradan çekiyor. Bilgisayarın fiyatı kadar kartta para olmak zorunda değil.
Ama kart limitiniz de çok önemli. Kartın limitinin üzerinde alışveriş yapamıyorsunuz.Okduğum her yerde öyle yazıyordu bende öyle sanıyorum o yüzden. Madem öyle bende inşallah alabilirim pc