Taksitli laptop almak

anladım şanş olayı sıkıntrı işde zaten zar zor geçiniyorum düzgün bir şey alamazsam sıkıntı olur ya ondan riske giremiyorum teşekürler genede
haklısın zaten fiyatlar uçmuş sadece taksit olduğu için Monster önerdim şayet bende o yüzden almıştım. Asus Lenovo kaliteli markalar ama fiyatlarıda epey uçuk. Sadece Satıcıya dikkat edip almanı tavsiye ederim Hepsiburada satıcısını kullan diğerleri sorun çıkınca kabul etmiyor.

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...r-a1zh1ea-pm-HBC00006CAFWZ?magaza=Hepsiburada

Ekran kartı hafızasına dikkat et 8gb olsun 6 gb artık yeni oyunlar için iyi değil.

Ödeme ekranında gözükür trendyolda, QNB trendyol karta 9 taksit yapıyormuş, hepsiburada da aynı şekilde kendi kartına yapıyor. İstersen bi onlara başvur çıkan limite göre ürün bakarız.
Hocam hevesinizi kırmak istemem ama aynı cihaz bende vardı ve bu cihazlarda çok ciddi bir kronik problem var hatta bu model en sıkıntılardan. Bunlarda hall sensör diye bir sensör var işte sen laptopun kapağını kapatınca ekranı da kapatıyor uykuya alıyor. Bu sensör cihazı aldıktan 6 7 ay sonra falan artık ne sebeple bozuluyor ve sen oyundayken falan ekran gidip geliyor ki firma da açıklamasında bu problemi inkar etmiyor. Beni 2 3 ay uğraştırdı hp firması ve ben bu problemi ilk yaşayanlardan falan oldum 9 taksitle öğrenci olarak büyük emeklerle bir cihaz alıyorsunuz alıyorsanız da şu kronik cihazı almayın lütfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,148
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri