Talewords ten warbend indirmek

.RBO.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,728
Arkadaşım mound and blade warbend istedi ve talewords ten indir dedim indirmiş şimdi diyorki vürüs bulaştı sizce doğru olabilirmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Talewords ün resmi sitesinden indirdi

Arkadaşım mound and blade warbend istedi ve talewords ten indir dedim indirmiş şimdi diyorki vürüs bulaştı sizce doğru olabilirmi?
olamaz bende satın almıştım taleworlds dan senin steam hasabına atıyolar oyunu yani keyle almış oluyorsun

Talewords sitesinde bedava Warband mı verecek? Tabi ki virüslü fake sitedir

kanka resmi site ise imkansız ben 7tl'ye almıştım bide dlc'si vardı napolyon dlcs'i oda 3tl'idi aldım benden steam hesabıma giriş yapmamı istedi işte bi tane sekme açılıyor ordan hesabına giriş yapıyosun ve oyunu veriyor sana

Demosunu indirdi

Fake site değil
kanka demo olsa bile eğer site resmi site ise imkanı yok peki arkadaşın demo yu neden siteden indirdi ki steam da var zaten demosu

orjinal sitesiyse 7 tl ye satın alıyorsun ve sana steam kodu yolluyorlar ama sen arkadaşım indirdi dedin yani sahte bir siteden indirmiş olmalı

Demosu yok diye biliyorum
yok steam da var
Ekran Alıntısı4.PNG

orjinal sitesiyse 7 TL ye satın alıyorsun ve sana steam kodu yolluyorlar ama sen arkadaşım indirdi dedin yani sahte bir siteden indirmiş olmalı
yok arkadaşı demo sunu indirmiş resmi siteden

Geri