Atmamışsın.aga son attığım mesaja bakabilirmisin
Atmamışsın.aga son attığım mesaja bakabilirmisin
Ne alaka?bana arkadaşım yazdı bilgisayarı donmuş senin yüzünden vürüs girdi diyor ve böyle bir şey olmasının imkanı yok
Ona deki benim yüzümden virüs girdi ise bu senin bilmezliğin. Bir şey bilseydin olmazdı.bana diyorki senin yüzünden vürüs girdi bnede diyorum bunu hiç bir mantığı yok
Tamam.ve vürüs girmedi aynı yerden bende indirdim 1 ay geçti hiçbirşey yok benim bilgisayardada anti vürüs yok
Sende deki bozulduysa bana ver bende sana kendi pc mi vereyim de ama 2060 olan bilgisayar nasıl 15k?yani imkanı yok bana yazıyorki senin yüzünden 15 bin liralık bilgisayar gitti diyor küfürler yağdırıyor ben bu işten bir şey anlamadım
MsI IşIKlı MıŞqlı pc almış birde 360 HZ monitör almış onlar gitt diyor bende de gt8600 amd anhtlon 2 li pc var kadere bak ben ondan bin kat daha fazla biliyorum ama benim pc kötüSende deki bozulduysa bana ver bende sana kendi pc mi vereyim de ama 2060 olan bilgisayar nasıl 15k?
aha derse geldi birde yarım saat sövdü dedim bir şey yok diye şimdi geldiSende deki bozulduysa bana ver bende sana kendi pc mi vereyim de ama 2060 olan bilgisayar nasıl 15k?
360 hz monitör mü?MsI IşIKlı MıŞqlı pc almış birde 360 HZ monitör almış onlar gitt diyor bende de gt8600 amd anhtlo2 li pc var kadere bak ben ondan bin kat daha fazla biliyorum ama benim pc kötü
Post automatically merged:
aha derse geldi birde yarım saat sövdü dedim bir şey yok diye şimdi geldi
bedava vermiyor launcher veriyor key almanı istiyor değildir bir yanlışı varTalewords sitesinde bedava Warband mı verecek? Tabi ki virüslü fake sitedir
360 hz monitör mü?