Yiğit Karslı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
La oyunun yapımcısı o değilmi?TaleWorlds'den M&B Warband almayı düşünüyorum inidirim var 7,5 TL'ye düşmüş. 2 sorum var birincisi alınır mı yani güvenilir mi 2.si aldığımda oyun steam hesabıma mı gelicek?
Üstteki arkadaş steame gelcek diyor karar verinTaleworlds'den almadım ben ama ordan alınca sana kod gönderiyor sen de oyunu linkten indirip kodu giriyorsun diye biliyorum.
Kral oyun da grafikleri kötü. Normalde bannerlord istiyorum fakat çok pahalı indirim bekliyorum o sırada da bunu oynıcamLa oyunun yapımcısı o değilmi?
Soruya bak.
Bu arada m&b warband kral oyundur seversin sende.
Steam kütüphaneye geliyor mu bilmiyorum ama taleworlds sitesinde kendi linki var indirip keyi yazıyorsun direk normal giriyorsun işteÜstteki arkadaş steame gelcek diyor karar verin![]()
Bende 30 tl görünüyor?M&B Warband Steam'de indirimlerde daha ucuz.
Valla grafikleri bence o kadar kötü değil.Kral oyun da grafikleri kötü. Normalde bannerlord istiyorum fakat çok pahalı indirim bekliyorum o sırada da bunu oynıcam
Steam Gift yazıyorsa sana hediye olarak gelir Steam Key yazıyorsa sana kod verir ürün etkinleştirme kısmından aktif eder yüklersin.Kral oyun da grafikleri kötü. Normalde bannerlord istiyorum fakat çok pahalı indirim bekliyorum o sırada da bunu oynıcam
Gift olabilme ihtimali yoktur benceSteam Gift yazıyorsa sana hediye olarak gelir Steam Key yazıyorsa sana kod verir ürün etkinleştirme kısmından aktif eder yüklersin.