Neler Yeni

Rehber Tam 75 Bluetooth TWS kulaklığın teknik özellik ve karşılaştırma tablosu

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Baya emek vermişsin hocam eline koluna sağlık.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,305
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
S1D' de AAC var.
1636155322481.png

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yine @Evil Belief yine kaliteli içerik :peepokalp: Şimdi en kaliteli chip QC3040 mı? Alırken ona mı dikkat edelim?

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Birde kulaklıkların önüne tabloda fiyatları da koysaydın daha iyi olmaz mıydı sence ?

Koymazsan da yine eline sağlık

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yine @Evil Belief yine kaliteli içerik :peepokalp: Şimdi en kaliteli chip QC3040 mı? Alırken ona mı dikkat edelim?
:love: :peepokalp:

Qualcomm tarafında en kaliteli şu anlık o hocam. Ama senle ben Apple'a mahkum insanlar olduğumuzdan zaten AptX kullanamıyoruz:cry: Çok da şart değil yani dikkat etmemiz. AAC olsun yeter.

Birde kulaklıkların önüne tabloda fiyatları da koysaydın daha iyi olmaz mıydı sence ?

Koymazsan da yine eline sağlık
Teşekkür ederim❤️
Onu düşündüm aslında da ülkemizde fiyatlar o kadar çok değişiyor ki, her an güncellemek zor olabilirdi. Akakçe linklerini koyayım dedim, bazı modeller ne Akakçe ne de Epey'in database'inde var. Artık araştıran kişi kendi fiyat araştırmasını yapar diye koymadım :)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Qualcomm tarafında en kaliteli şu anlık o hocam. Ama senle ben Apple'a mahkum insanlar olduğumuzdan zaten AptX kullanamıyoruz:cry: Çok da şart değil yani dikkat etmemiz. AAC olsun yeter.

Teşekkür ederim❤️
Onu düşündüm aslında da ülkemizde fiyatlar o kadar çok değişiyor ki, her an güncellemek zor olabilirdi. Akakçe linklerini koyayım dedim, bazı modeller ne Akakçe ne de Epey'in database'inde var. Artık araştıran kişi kendi fiyat araştırmasını yapar diye koymadım :)
Şu air3 insani fiyatlara düşerse alırım. Air2plus 350₺ aynı fiyata satılan air3 700-800₺ 😅

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,305
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Teşekkür ederim❤️
Bu arada note 9S var bende AAC kullanabiliyor muyum veya kullansam bile tam verim alabiliyor muyum ben çok bilmiyorum? AAC yazıyor bluetooth kısmında SBC alıyor normalde otomatik ben AAC seçtim.

KZ S1D

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bu arada note 9S var bende AAC kullanabiliyor muyum veya kullansam bile tam verim alabiliyor muyum ben çok bilmiyorum? AAC yazıyor bluetooth kısmında SBC alıyor normalde otomatik ben AAC seçtim.

KZ S1D
Telefonunuzda AptX desteği bile var hocam (Kaynak). AAC de çok yüksek ihtimalle vardır. Telefon ya da kulaklık ikilisinden birinde destek olmasaydı şöyle bir uyarı alırdınız:
1636184881583.png

KZ S1D'yi kontrol ettiğimde özellikleri genelde S1/S1D şeklinde yazmışlardı, S1'de olduğundan emindim ama S1D'den emin olamamıştım, sizin attığınız SS'le doğrulandı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,077
Üyeler
164,957
Son üye
Att1la19