Neler Yeni

Yardım Tam boy klavye önerisi

Enxt0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fırat
Bütçe
2000
Selamlar,

Bütçem 2000 TL. Piyasada neredeyse hiç tam boy klavye yok. Bildiğiniz, önerebileceğiniz tam boy bir klavye varsa yazarsanız sevinirim.

Şu an kullandığım klavye Gamepower Ogre

• Beğen
Reaksiyonlar: SAGE

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
kaanzi
İlgilendiği Kategoriler
Laptoplar
Selamlar,

Bütçem 2000 TL. Piyasada neredeyse hiç tam boy klavye yok. Bildiğiniz, önerebileceğiniz tam boy bir klavye varsa yazarsanız sevinirim.

sizin şuan da kullandığınız klavye zaten 2000 tl yani yeni alacağınız klavyeyle pek bir farkı olmaz bütçeyi biraz daha artırabilirseniz daha iyi olur

Enxt0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fırat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne kadar bütçeye çıkmam gerekiyor link atarsan aklımda bulunsun

OrkunJJ

80+ Silver
Throne Lumina K1 Amazon
Throne Lumina K1 Hepsiburada

Piyasada yeni sanırım. Asus TUF K1 kullanıyorum, tam boy klavyeye alıştığım için ses knob u bulunan ve mekanik olarak aradığım özellikte piyasada pek klavye yoktu. Olanlarda çok aşırı pahalı. Bu klavyeyi buldum. Sipariş ettim, yarın gelecek.

Bütün tuşların altında ayrı ayrı aydınlatma ledleri var. ARGB olarak her lede ayrı atama yapılabiliyormuş. Yazılım üzerinden makro atamaları vs. ayarları da mevcutmuş.

Hepsiburada değerlendirmelerinde bir kullanıcı video paylaşmış switch sesi için. Fiyatına göre oldukça başarılı bir switch sesi olduğunu söylemeliyim. Bu klavye ileride değerlenir.

Şu anda sadece beyaz rengi var. Araştırdığım üzere siyahı da varmış ancak piyasa da yok. Satışa sunulmadı herhalde.

1744196016433.png

Loki_0

80+ Bronze
Selamlar,

Parolapara cashback kampanyası bitmediyse bunu kullanıp df98 almanı öneririm.

2150 ye geliyor, biraz bütçe arttırman gerek ama değeceğini düşünüyorum.

Enxt0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fırat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Throne Lumina K1 Amazon

Piyasada yeni sanırım. Asus TUF K1 kullanıyorum, tam boy klavyeye alıştığım için ses knob u bulunan ve mekanik olarak aradığım özellikte piyasada pek klavye yoktu. Olanlarda çok aşırı pahalı. Bu klavyeyi buldum. Sipariş ettim, yarın gelecek.

Bütün tuşların altında ayrı ayrı aydınlatma ledleri var. ARGB olarak her lede ayrı atama yapılabiliyormuş. Yazılım üzerinden makro atamaları vs. ayarları da mevcutmuş.

Hepsiburada değerlendirmelerinde bir kullanıcı video paylaşmış switch sesi için. Fiyatına göre oldukça başarılı bir switch sesi olduğunu söylemeliyim. Bu klavye ileride değerlenir.

Şu anda sadece beyaz rengi var. Araştırdığım üzere siyahı da varmış ancak piyasa da yok. Satışa sunulmadı herhalde.

Alıntıyı görüntüle
bunu aldım şuan geldi çok hoş bir klavye hoşuma gitti galiba hotswap yanında yedek switch göndermişler hoşuma gitti tavsiye ederim yazılımı nerden indireceğimi bulamadım

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
ömer faruk
Throne Lumina K1 Amazon

Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle bu parayı vermeye değecek bi klavye değil bütçeni biraz daha artırıp Aula F99 , Akko 5018 benzeri bi şey alırsan hem kaliteli olur hem de uzun süre kullanırsın

OrkunJJ

80+ Silver
Kesinlikle bu parayı vermeye değecek bi klavye değil bütçeni biraz daha artırıp Aula F99 , Akko 5018 benzeri bi şey alırsan hem kaliteli olur hem de uzun süre kullanırsın
Klavyem geldi. 2 tane yedek switch gönderiyorlar kutu içeriğinde.
Klavye on numara beş yıldız. Malzeme kalitesi gayet güzel. ARGB ledler adeta ışık şöleni.
Yazılımı da gayet yeterli. Her şeyi yapmaya imkan veriyor.
Tuş sesleri gayet güzel ve tok.
Yazılım üzerinden tuşların gecikmesini 5 seviye olarak ayarlanabiliyor.
Kablosuz aramayanlar gidip 2-3 kat fazla para ödemek yerine bu klavyeyi deneyebilir.
Amazon.com.tr satıcılı Amazon da stok var. Alın beğenmezseniz geri gönderin.

1744289158542.png

Ekran görüntüsü 2025-04-10 124758.png

1744289322392.png

Son düzenleme:

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
ömer faruk
Bu paraya herhangi bir no name klavyenin thock olma ihtimali yok , herkes bi öğrendi her şeye thock deniliyo

OrkunJJ

80+ Silver
Bu paraya herhangi bir no name klavyenin thock olma ihtimali yok , herkes bi öğrendi her şeye thock deniliyo
Ön yargını kırmanı öneririm. Amazon prime üyeliğin varsa denemek için bir adet sipariş et bu klavyeden. İade etmeyeceksin.

CloverSitaN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Ön yargını kırmanı öneririm. Amazon prime üyeliğin varsa denemek için bir adet sipariş et bu klavyeden. İade etmeyeceksin.
Bu fiyata tok olmasını bırak hissiyat bile alamazsın klasik dandik klavyelerden. bu fiyata tam boy düzgün klavye bulamazsın. biraz daha artırıp çok çok daha iyi uzun süre kullanabileceğin bir klavye alman daha iyi olur.

OrkunJJ

80+ Silver
Bu fiyata tok olmasını bırak hissiyat bile alamazsın klasik dandik klavyelerden. bu fiyata tam boy düzgün klavye bulamazsın. biraz daha artırıp çok çok daha iyi uzun süre kullanabileceğin bir kalvye alman daha iyi olur.
Ben şahsen bu klavyeden fazlasıyla memnun kaldım. 4K lık Darmoshark Top98 alacaktım. Page UP Page Down vs. bir çok tuş kırpılmıştı %98 olduğundan. Piyasa ihtiyacıma yönelik bir klavye adam akıllı yok. Bunu buldum denemek için aldım ve gayet memnunum. Kablosuz ihtiyacım olsa önerdiğiniz modellere yönelebilirim ama benim öyle bir ihtiyacım yok. Klavye masada duruyor sabit bir şekilde. Zaten kablosuzun ihtiyaç olacağı yerlerde başka kablosuz klavyelerimde var.

CloverSitaN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Ben şahsen bu klavyeden fazlasıyla memnun kaldım. 4K lık Darmoshark Top98 alacaktım. Page UP Page Down vs. bir çok tuş kırpılmıştı %98 olduğundan. Piyasa ihtiyacıma yönelik bir klavye adam akıllı yok. Bunu buldum denemek için aldım ve gayet memnunum. Kablosuz ihtiyacım olsa önerdiğiniz modellere yönelebilirim ama benim öyle bir ihtiyacım yok. Klavye masada duruyor sabit bir şekilde. Zaten kablosuzun ihtiyaç olacağı yerlerde başka kablosuz klavyelerimde var.
olay kablolu veya kablosuz olması değil. bu tarzda klavyelerde ne hissiyat ne ses alırsınız. Bende Monsgeek m1 var kullansan anlarsın nasıl bir farkı olduğunu. yıllarca msi gk50 kullandım, akko 5075b deneyimledim. ikisi de klasik klavyelere göre 10 kat daha iyiydi. Ben de kablolu kullanıyorum. 2k bütceye snerjiden alınabilecek royal kludge klavyeler bile ezer geçer bunu. 2k bütcede Bu tarzda dandik klasik mekanik klavye almak isteyen arkadaşıma Royal Kludge R87 Pro aldırdım kablolu ve ses tekerlekli, hala teşekkür ediyor klasik klavye aldırmadığım için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu klavyede de hissiyat yok mesela ama en azından kaihl switch var. Bu bile o klavyeyi yok eder. ancak zaten 2.5k bütceye çıkınca çok iyi klavyeler var zaten. tam boy alınacaksa ya pahalı olacak ya da dandik klavye alacaksın başka seçeneğin yok. Malesef ülkede numpad'li klavye yok bence gerek de yok ama yurtdışında da tercih edilmiyor artık.

Top Bottom