Tam boy mekanik klavye arıyorum.

Kdincol

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
3500
Mekanik tam boy klavye arıyorum. Aradığım en önemli özellik sağlam olması. Çift tıklamadan ve pcb arızlarından bıktım. Kaliteli bir altyapısı olsun. Işık da geçirirse tuşlar mükemmel olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Mekanik tam boy klavye arıyorum. Aradığım en önemli özellik sağlam olması. Çift tıklamadan ve pcb arızlarından bıktım. Kaliteli bir altyapısı olsun. Işık da geçirirse tuşlar mükemmel olur. Önerilerinizi bekliyorum.

pgup pdwn ins home tuşlari nerede bunun?

Aula F108 Pro kullanıyorum 6 ay kadar oldu, sorun yok. Tavsiye ederim. LİNK

pgup pdwn ins home tuşlari nerede bunun?

Buna bir bakın hocam

Buna bir bakın hocam
tam boy diyo olm dalgamı geçiyorsun adamla.

https://www.hepsiburada.com/gamepow...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.43.2 şu klavye kuzende var eski ogre diye geçiyor zaten her şeyi aynı 4 yıldır kullanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu nedir? %65 mi?
sence tam mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,203
Üyeler
188,898
Son üye
mehmetyilmaz7