Neler Yeni

Tam Otomatik Şanzıman Önerisi

KAANT10X

80+ Bronze
Maksimum 750k olacak şekilde şanzımanı sorun çıkarmayacak sağlam bir tam otomatik vites araba arıyorum. En sağlam şanzıman nedir? O şanzımanı kullanan araçlar nelerdir?
Ek olarak yarı otomatik şanzımanlar hakkında ne düşünüyorsunuz, sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleme:

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Maksimum 750k olacak şekilde şanzımanı sorun çıkarmayacak sağlam bir tam otomatik vites araba arıyorum. En sağlam şanzıman nedir? O şanzımanı kullanan araçlar nelerdir?
Ek olarak yarı otomatik şanzımanlar hakkında ne düşünüyorsunuz, sıkıntı çıkar mı?
Toyota'nın otomatiklerine bakın hocam. Bütçe 900-1000 arası olsa dizel otomatik mk4 focus öneririm. Tork konvertörlü en sorunsuz şanzımanlardan biri. Eğer sorunsuzluk arıyor iseniz ya tork konvertörlü şanzıman alacaksınız ya da cvt alacaksınız. Ama cvt keyifsizim bilginize

elmira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sergen Aslan
2014-2015 DSG polo al keyfine bak hocam. kilometresi düşük olsun yeter.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam sorunsuz şanzıman kelimesine ters bir şanzıman olmuş dsg şanzıman. Çift kavrama; dsg, powershift şanzımanlar iyi çalışsa da sorun olduğu zaman aşırı masraflı ve hassas oluyorlar. Dsg mantıksız biraz

KlausM

80+ Silver
Sorunsuz şanzıman olarak honda civic var kasnak sistemini kullanıyor şanzıman olarak dişli yok içerisinde kasnak büyüdükçe araç hızlanıyor genelde zararsızdır bu sistem daha detaylı araştırabilirsiniz tabi ki otomatik bu arada dediğim sistem

KAANT10X

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Toyota'nın otomatiklerine bakın hocam. Bütçe 900-1000 arası olsa dizel otomatik mk4 focus öneririm. Tork konvertörlü en sorunsuz şanzımanlardan biri. Eğer sorunsuzluk arıyor iseniz ya tork konvertörlü şanzıman alacaksınız ya da cvt alacaksınız. Ama cvt keyifsizim bilginize
Toyota'da genelde M/M diye bir şanzıman yazıyor bu acaba yarı otomatik midir? Ayrıca bazen multidrive-S diye bir şanzıman kullanan oluyor.

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hocam o bütçelere cvt kayış sistemli bir şanzıman alın sıkınıtısı derdi olmaz. Derseniz sürdüğümde keyifte almak istiyorum tork konvertörlü şanzımanlara bakın.

KAANT10X

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunsuz şanzıman olarak honda civic var kasnak sistemini kullanıyor şanzıman olarak dişli yok içerisinde kasnak büyüdükçe araç hızlanıyor genelde zararsızdır bu sistem daha detaylı araştırabilirsiniz tabi ki otomatik bu arada dediğim sistem
Civic çok güzel araba ama bütçe el vermiyor. Belki jazz makul olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sorunsuz şanzıman kelimesine ters bir şanzıman olmuş dsg şanzıman. Çift kavrama; dsg, powershift şanzımanlar iyi çalışsa da sorun olduğu zaman aşırı masraflı ve hassas oluyorlar. Dsg mantıksız biraz
Birde trafik yoğun bir yerdeyim dur kalk yapa yapa yani bilemiyorum dsg elbet iyi yanları vardır ama bana masrafı az ve sağlam bir şanzıman lazım.

KlausM

80+ Silver
Civic çok güzel araba ama bütçe el vermiyor. Belki jazz makul olabilir.

Birde trafik yoğun bir yerdeyim dur kalk yapa yapa yani bilemiyorum dsg elbet iyi yanları vardır ama bana masrafı az ve sağlam bir şanzıman lazım.

eneskaya6

80+ Silver
kia ve hyundai bakabilirsin. kia cerato tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,223
Üyeler
161,413
Son üye