Yavuz241
80+ Bronze
Selamlar. Direk konuya giriyorum. Bundan önce Redmi note 9 pro telefonum bozuldu. Garantisine gönderdik ve anakart arızası gibi bir şey dendi ve 2350tl fatura çıktı ve bizde ödemedik. Telefon elimize geri geldi. Bizde arkasından ilçemizdeki bir bilgisayar, telefon işlerini yapan bir adama götürdük. Bu adam önce kendisi telefonu yapmaya çalıştı ve başaramadı. Arkasından ben bunu İzmire götüreyim orada yaparlar dedi. Kendin İzmirin ilçesinde oturuyorum bu arada. İşte İzmire götürdü orada tamircilere bıraktı. Arkasından belirli bir süre geçti ve telefonum olmuş. Bugün telefonumu İzmire götüren adam aradı ve dedi ki. (Olay burada kopuyor, söylediklerini aynen yazıyorum.) Bende olayı babamdan duyduğum kadarı ile anlatıyorum. Hocam senin telefon oldu ama şöyle bir sıkıntı var. Telefonu bıraktığım adam senin telefonunu tamir etmiş ama senin telefonu başkasına vermiş. Evet yanlış duymadınız başkasına vermiş. Adam daha başka telefonu varken gidip benim telefonumu almış. Telefonumu alan kişiyle irtibata geçtik. Adam diyorki ben bu telefonu geri vermem. Aynen gördüğünüz gibi adam telefonumu geri vermiyor. Adamı aradık açmıyor. Mesaj yazdık bir geri dönüş yok. Ne yapmamız gerekli? Adamdan yarına kadar mesaj gelmez ise Telefonu verdiğimiz kişiden, telefonu yapan ustadan ve telefonu alan adamdan şikayetçi olacağız. Telefonumu adam geri vermez ise ne yapabiliriz?