sein.
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 135
- İsim
- Arda
- İlgilendiği Kategoriler
- Cep Telefonu, Sistem Parçaları
- ardafreecs
- Steam
- Freecs
- Discord
- qkenn
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Haberiniz Olsun bilgilendirmek icin yazıyorum Asus servisinden cevap geldi değişimden sonra 6 ay değişen parça garantisi varmış 6 ay içinde fiziksel bir hasar olursa değiştiriyorlarmis2020'de kullandığım va panel monitörün ölü piksel sorunu ve ışık sızma sorunu vardı panel için ücret ödendi değişim yapıldı yukarıda bahsettiğim sorunlar ortaya çıktı.
2023'de gigabyte g24f model monitör satın aldım ilk geldiğinde 2 adet ölü piksel vardı değişim talep ettim yeni gelen monitörde de 3 adet ölü piksel ve ışık sızma sorunu olduğu için panel değişim yapıldı sonuç yine aynı ışık sızması eskisinde göre daha da arttı ölü pikseller yine 3 adet ekranda var. Firmayla iletişime geçtim garanti kapsamına girmediğini panel için yine ekstradan para istediler kabul etmedim şikayetvar'a yazdım ayrıyeten THH'ye de başvurdum sonucu bekliyorum. Çamur at izi kalsın demeden önce neden diye sorsan söylerdim. Sonuç olarak panel değişimleri öyle kusursuz mükemmel olmuyor zaten değişim yapmadan öncede bu gibi şikayetleri görmüştüm ama önemsemedim. Panel, fabrika çıkışlı sıfır monitörlere monte edilirken bile ışık sızması karıncalanmalar oluyor eğer ki üründe itopya gibi dandirik bir siteden alınmışsa arkanızda durmak yerine uğraşır durursunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim sorun yaşadım firma Gigabyte'dı Asus ile aynı sorunları yaşar mısın bilmiyorum.