- Konu Sahibi Konu Sahibi
sjOnun annesi eee onun annesinin annesi onu kim yarattı ? (!)
Son düzenleme:
sjOnun annesi eee onun annesinin annesi onu kim yarattı ? (!)
Ben tüm aileyle vs atıyorum :d benim sorularım varlığıyla alakalı değilde bazı belirsizliklerle ilgili.bende öyleyim hocam
bazen şöyle bir soru geliyor maden hiç bir şey yok dan var edilemez var olanda yok edilemez madem ALLAH doğmamış ve doğurulmamış
ya diyorum ki allah nasıl oldu?
bunun cevabını bulamıyorum
bi ara oturduk ailecek bunu tartışıyoruz anlamak için çabalaya çabalaya beynim yandı![]()
ne sordun da dayak yiyordun?En azından aile ile tartışabailiyorsun ben bazen sorguluyorum dediğim için dayak yiyordum az daha :/
Bu top tesadüfen olmuş olamaz.
ben:anne Allah ne zamandan beri var?bende öyleyim hocam
bazen şöyle bir soru geliyor maden hiç bir şey yok dan var edilemez var olanda yok edilemez madem ALLAH doğmamış ve doğurulmamış
bi ara oturduk ailecek bunu tartışıyoruz anlamak için çabalaya çabalaya beynim yandı![]()
açıklayamadım ya beynim yandı knkEn azından aile ile tartışabailiyorsun ben bazen sorguluyorum dediğim için dayak yiyordum az daha :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum ama neden işte açıklarsan sevinirim .
Kanka bence körü körüne bağlanmamalı bir insan tabi bağlı olmalı ama sorgulamalıda bence sorgulamayan tam olarak kavrayamaz.En azından aile ile tartışabailiyorsun ben bazen sorguluyorum dediğim için dayak yiyordum az daha :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum ama neden işte açıklarsan sevinirim .
Bir şey sormadım ki ne alaka :dne sordun da dayak yiyordun?
benim sorduğum soru hafta sonu uyandığımda yatakdan kalkmıyorum biraz gözümü yatarak açık tutuyorum o zaman aklıma geliyor 10 yıldır aklıma bir şey gelmiyor
vs atmak ne alaka laBen tüm aileyle vs atıyorum :d benim sorularım varlığıyla alakalı değilde bazı belirsizliklerle ilgili.
aTengri biz menen
kmk cevap çok basit bjz maddesel varliklariz allah manevi yani sordugun soru bill gitasi kim yazdi gibibende öyleyim hocam
he pardon sorgulamak yazıyormuşBir şey sormadım ki ne alaka :d
Tmm diyip geçiyorsan fikrini savunamıyorsun demektirBence yoktur. Vardır diyenle de tartışmam, “tmm” der geçerim.