Neler Yeni

Tanrı Sizce Var mıdır ?

alex jensen

80+ Silver

alex jensen

80+ Silver
Sonucunu bilmesi yeterli değil mi sence de ?
kardeşim sen bir sınava çalışıp hangi notu alıcağını belirlersin sen ben çalıştım ama öğretmen benim ne alıcağımı biliyor diyip çalışmamazlık yapıyormusun sınava

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kader inancı ile hesap günü başlı başına çelişki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim sen bir sınava çalışıp hangi notu alıcağını belirlersin sen ben çalıştım ama öğretmen benim ne alıcağımı biliyor diyip çalışmamazlık yapıyormusun sınava
Hayır ikisi çok farklı kavramlar. Senin ne kadar çalıştığın sınav sonucunu değiştirmiyorsa neden çalışalım ? Allah her şeyi bilmesi dediğin her şeyle çelişiyor.

alex jensen

80+ Silver
Kader inancı ile hesap günü başlı başına çelişki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır ikisi çok farklı kavramlar. Senin ne kadar çalıştığın sınav sonucunu değiştirmiyorsa neden çalışalım ? Allah her şeyi bilmesi dediğin her şeyle çelişiyor.
senin ne kadar çalıştığın nasıl değiştirmiyor sonucu değiştiriyor tabii ki sen irade kavramını hiç mi araştırmadın

alex jensen

80+ Silver
İraden var ama Allah yapacağın her şeyi biliyor sana bu mantıklı geliyor mu ?
kardeşim 3000 kere yazsam yine anlamıcaksın bak şimdi elinde boş bir kağıt var ve allah buralara sadece soruları yazmış cevaplar senin elinde yanlış cevaplarsan cehenneme doğru cevaplarsan cennete gidiceksin bu kadar basit

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
kardeşim 3000 kere yazsam yine anlamıcaksın bak şimdi elinde boş bir kağıt var ve allah buralara sadece soruları yazmış cevaplar senin elinde yanlış cevaplarsan cehenneme doğru cevaplarsan cennete gidiceksin bu kadar basit
Dinde çelişkiler var ve bunları açıklamak için yeni çelişkiler ortaya koyuyorsun. Aynı şeyleri tekrarlamayalım. Bunun açıklaması bana göre yok.

alex jensen

80+ Silver
Dinde çelişkiler var ve bunları açıklamak için yeni çelişkiler ortaya koyuyorsun. Aynı şeyleri tekrarlamayalım. Bunun açıklaması bana göre yok.
çelişki var diyorsun detay ver nerde ispatla aynı şeyleri tekrarlıyan sensiin çünkü anlamıyorsun anlamamakta ısrar ediyorsun

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Bir yaratıcı illa ki vardır.

alex jensen

80+ Silver
bu aklında kurduğun safsatanın cevabı buyur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,009,644
Üyeler
159,952
Son üye