Neler Yeni

Tanrının Varlığı Hakkında Tartışma

Xxcerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Sami Yusuf Aksu
Ve Evet Türkçüyüm Ve Bu Irkçılık Yerine Konuluyorsa Irkçınında En Önde Gideniyim Benim Geçmişime Dayalı Ata İnancım Olan Gök Tengrizm Var
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyide Sunamıyorsan Sunabilene Neden Sunamadığın bir şey İle Karşı Konuşuyorsun?
Sen ne sunabiliyorsun

umtb

80+ Bronze
Sen ne sunabiliyorsun
Sunamıyor ki hocam 5 yaşındaki çocuğun düşününce kavrayabileceği şeyleri anlayamayıp sürekli başka yere getiriyor konuyu

Dostum hadis kaynaklarına ben şahsen inanmıyorum böyle çok saçma şeyler çıkıyor ortaya. Tamamen Kuranla çelişiyor bunlar Kuranda zaten imanın tamamen inanarak yapılması gerektiği söyleniyor. Zaten saçma olduğunu sende fark ediyorsundur Kuran zaten kendi içinde hadisleri reddediyor kurandan başka hangi hadise inanacaksınız diyor bundan daha saçmaları da var
Namazı nasıl kılıyorsun hocam

Sergeant Cross

80+ Bronze
Hocam ilk başta şuradan ilerle hadis vs başta çok aklını karıştırır çünkü hadis başlı başına bir ilim hayatını adaman lazım tam manasıyla öğrenmen için bu ilmi ama Dinini yaşaman için bu ilmi tamamen öğrenmene gerek yok isteyen içindir bu. Kuranı aç ve oku elmalılı meali ile aklına yatmayanı bana her zaman her saat yazabilirsin ve Kurandaki mucizeleri araştır Altay Cem Meriç hocanın vidoları var yine aklına takılan konulara oradan bakabilirsin
Anladım hocam detaylı bir şekilde araştırmaya başlayacağım. Umarım aklıma oturur

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb

umtb

80+ Bronze
Anladım hocam detaylı bir şekilde araştırmaya başlayacağım. Umarım aklıma oturur
Hocam ben 1 senedir neredeyse iman ettim küçüklüğümü saymazsam, inanılmaz küfür ve ırkçılık içerisindeydim ve asla inanmam diyordum Allah kalbine öyle bir şey veriyor ki lezzetini güzelliğini tarif edemem gözüm doluyor hala hissedince inşallah seninde imanın kuvvetlenir tam zamanı ramazana yaklaştık aksatma Kuranı Allaha emanet ol

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,673
İsim
Arda doğan
Sen delil sunuyormusun hastalıklı arkadaş al sana kuran mucize açıkla bana birmingham mmushafları. Rum suresi

Yaş kaç hocam ona göre cevap yazıcam sana bundan sonra
Dostum ben senle daha muhatap olmayacağım sen benim fikir ve düşüncelerime saygı duymuyorsan ve tartışılacak konu tartışılınca kaldıramıyorsan ben sana daha tek bir kelime dahi diyemem iyi günler dilerim

Sen ne sunabiliyorsun
E ben sana vaar oluşu sunabiliyorum.çoğu kanıtlı delillerden oluşarak sana birkaç ihtimal Ve Teori Sunabiliyorum

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,703
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Namazı nasıl kılıyorsun hocam
En başta abdest alıyorum sadece 4 farzıyla birlikte ardından kıbleye yöneliyorum kıyamda duruyorum rükuda eğiliyorum secdeye kapanıyorum ve Allahı anıyorum bu kadar. Kuran'a göre namaz bu kadardır şurada şu sureyi okuyun burada şunu diyin şu duayı okuyun diye geçmez ya da rekat sayısı verilmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,673
İsim
Arda doğan
Bak hocam seni gibiler gelsin canımı yesin ne aklını kurcalıyor yaz bana özelden buradan maymun zekalı arkadaşlar yalan yanlış konuşuyor o yüzden cevap vermem

Teknoloji her zaman gelişiyor İslam yıllardan beri değişmiyor. Allahın kanıtının ve mucizesinin bir kanıtı daha burada Kuran asla değişmez Hicr Suresi 9. Ayet Hiç şüphe yok ki, Kur'ân'ı biz indirdik, elbette onu yine biz koruyacağız. dediğin görüşler dünyanın siyasal koşullarına göre yeniden şekillenir Kuran ortadadır peygamber zamanından beri tek bir kelamı dahi değişmemiştir
Yaw dinine inanmayan maymun zekalımı oluyor kardeşim sen ne anlatıyorsun

Xxcerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Sami Yusuf Aksu
Dostum ben senle daha muhatap olmayacağım sen benim fikir ve düşüncelerime saygı duymuyorsan ve tartışılacak konu tartışılınca kaldıramıyorsan ben sana daha tek bir kelime dahi diyemem iyi günler dilerim

E ben sana vaar oluşu sunabiliyorum.çoğu kanıtlı delillerden oluşarak sana birkaç ihtimal Ve Teori Sunabiliyorum
Mantık arıyorsan en basiti ölümden sonra ne olcak diye düşünebilirsin sen ölümden sonra ne olacağını düşünüyorsun

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Abdurrahman
En başta abdest alıyorum sadece 4 farzıyla birlikte ardından kıbleye yöneliyorum kıyamda duruyorum rükuda eğiliyorum secdeye kapanıyorum ve Allahı anıyorum bu kadar. Kuran'a göre namaz bu kadardır şurada şu sureyi okuyun burada şunu diyin şu duayı okuyun diye geçmez ya da rekat sayısı verilmez.
yani herkes keyfine göre kılsın cemaatle namaz kılınmasın cuma namazını nasıl kılıyorsunuz acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,673
İsim
Arda doğan

Sergeant Cross

80+ Bronze
Hocam ben 1 senedir neredeyse iman ettim küçüklüğümü saymazsam, inanılmaz küfür ve ırkçılık içerisindeydim ve asla inanmam diyordum Allah kalbine öyle bir şey veriyor ki lezzetini güzelliğini tarif edemem gözüm doluyor hala hissedince inşallah seninde imanın kuvvetlenir tam zamanı ramazana yaklaştık aksatma Kuranı Allaha emanet ol
Hadi hayırlısı hocam

Xxcerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Sami Yusuf Aksu

Var oluşu nasıl sunabiliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,299
Üyeler
168,430
Son üye
bebur
Top Bottom