Dostum hadis kaynaklarına ben şahsen inanmıyorum böyle çok saçma şeyler çıkıyor ortaya. Tamamen Kuranla çelişiyor bunlar Kuranda zaten imanın tamamen inanarak yapılması gerektiği söyleniyor. Zaten saçma olduğunu sende fark ediyorsundur Kuran zaten kendi içinde hadisleri reddediyor kurandan başka hangi hadise inanacaksınız diyor bundan daha saçmaları da var
Hocam ilk başta şuradan ilerle hadis vs başta çok aklını karıştırır çünkü hadis başlı başına bir ilim hayatını adaman lazım tam manasıyla öğrenmen için bu ilmi ama Dinini yaşaman için bu ilmi tamamen öğrenmene gerek yok isteyen içindir bu. Kuranı aç ve oku elmalılı meali ile aklına yatmayanı bana her zaman her saat yazabilirsin ve Kurandaki mucizeleri araştır Altay Cem Meriç hocanın vidoları var yine aklına takılan konulara oradan bakabilirsin
Hocam ben 1 senedir neredeyse iman ettim küçüklüğümü saymazsam, inanılmaz küfür ve ırkçılık içerisindeydim ve asla inanmam diyordum Allah kalbine öyle bir şey veriyor ki lezzetini güzelliğini tarif edemem gözüm doluyor hala hissedince inşallah seninde imanın kuvvetlenir tam zamanı ramazana yaklaştık aksatma Kuranı Allaha emanet ol
Dostum ben senle daha muhatap olmayacağım sen benim fikir ve düşüncelerime saygı duymuyorsan ve tartışılacak konu tartışılınca kaldıramıyorsan ben sana daha tek bir kelime dahi diyemem iyi günler dilerim
En başta abdest alıyorum sadece 4 farzıyla birlikte ardından kıbleye yöneliyorum kıyamda duruyorum rükuda eğiliyorum secdeye kapanıyorum ve Allahı anıyorum bu kadar. Kuran'a göre namaz bu kadardır şurada şu sureyi okuyun burada şunu diyin şu duayı okuyun diye geçmez ya da rekat sayısı verilmez.
Bak hocam seni gibiler gelsin canımı yesin ne aklını kurcalıyor yaz bana özelden buradan maymun zekalı arkadaşlar yalan yanlış konuşuyor o yüzden cevap vermem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teknoloji her zaman gelişiyor İslam yıllardan beri değişmiyor. Allahın kanıtının ve mucizesinin bir kanıtı daha burada Kuran asla değişmez Hicr Suresi 9. Ayet Hiç şüphe yok ki, Kur'ân'ı biz indirdik, elbette onu yine biz koruyacağız. dediğin görüşler dünyanın siyasal koşullarına göre yeniden şekillenir Kuran ortadadır peygamber zamanından beri tek bir kelamı dahi değişmemiştir
Dostum ben senle daha muhatap olmayacağım sen benim fikir ve düşüncelerime saygı duymuyorsan ve tartışılacak konu tartışılınca kaldıramıyorsan ben sana daha tek bir kelime dahi diyemem iyi günler dilerim
E ben sana vaar oluşu sunabiliyorum.çoğu kanıtlı delillerden oluşarak sana birkaç ihtimal Ve Teori Sunabiliyorum
En başta abdest alıyorum sadece 4 farzıyla birlikte ardından kıbleye yöneliyorum kıyamda duruyorum rükuda eğiliyorum secdeye kapanıyorum ve Allahı anıyorum bu kadar. Kuran'a göre namaz bu kadardır şurada şu sureyi okuyun burada şunu diyin şu duayı okuyun diye geçmez ya da rekat sayısı verilmez.
Hocam ben 1 senedir neredeyse iman ettim küçüklüğümü saymazsam, inanılmaz küfür ve ırkçılık içerisindeydim ve asla inanmam diyordum Allah kalbine öyle bir şey veriyor ki lezzetini güzelliğini tarif edemem gözüm doluyor hala hissedince inşallah seninde imanın kuvvetlenir tam zamanı ramazana yaklaştık aksatma Kuranı Allaha emanet ol
E ben sana vaar oluşu sunabiliyorum.çoğu kanıtlı delillerden oluşarak sana birkaç ihtimal Ve Teori Sunabiliyorum