Neler Yeni

TaoTronics 53 pro ışık yanmıyor

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Dostlar kulaklıklığın her şeyinden memnunum ancak son 3 gündür bu sorun başladı. Kutunun şarjı full, kulaklıklarınki de full. Kapağı açıyorum ancak kulaklıkların ışığı yanmıyor. İkisini aynı anda kutuya koyuyorum basılı tutup yine bir şey yok.

Ancak kutuyu şarj edip hemen geri çekince ışıklar geliyor eşleşme başlıyor. Onun haricinde ışıklar yanmıyor, bağlantı vs olmuyor. Sadece kutunun beyaz ışığı yanıyor.

Garantiye göndermeli miyim ? Yoksa benim bilmediğim açma kapatma gibi bir hareket var mı ? Dokunmatik olduğu için bilmiyorum açıkcası.

YanCaman

80+
Bende de aynı problem oldu. 6 saat şarj etmeme rağmen 4. ışık hala yanıp sönüyordu. Şarj etsem de kutunun bataryası çok çabuk bitiyordu. Arenaya garantiye yolladım kargo parasını ödeyerek ve sıfırıyla değiştirdiler. Şimdi sorunsuz kullanıyorum bakalım ne kadar gidecek :)

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de aynı problem oldu. 6 saat şarj etmeme rağmen 4. ışık hala yanıp sönüyordu. Şarj etsem de kutunun bataryası çok çabuk bitiyordu. Arenaya garantiye yolladım kargo parasını ödeyerek ve sıfırıyla değiştirdiler. Şimdi sorunsuz kullanıyorum bakalım ne kadar gidecek :)
Hocam benim sıkıntım kulaklıkların ışığı yanmıyor. Kutunun ışığında sıkıntı yok. Açıyorum kutuyu çıkarıyorum kulaklıkları o mavi ışık yanmıyor hiç bir şekilde. Sadece şarja takıp çıkarınca geliyor. Çok sinir bozucu bir durum açıkçası.

YanCaman

80+
Dostum direk garantiye yolla. Ben kutusu ve garanti kağıdının yanında arızanın açıklamasıyla arenanın pendikteki teknik servisine yolladım. Aynı gün yenisini kargoya verdiler. Başın ağrımaz yani :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,009
Üyeler
166,307
Son üye
Hermit