Neler Yeni

İnceleme TaoTronics Soundliberty 79 TWS İnceleme

T.P.G.

80+ Titanium
Selamlar, bugün Hepsiburada üzerinden 228TL'ye aldığım TaoTronics Soundliberty 79 TWS Kulaklığının incelemesini yapacağım.

Öncelikle buradan HepsiJET'e selam vereyim ürünümü 4 gün boyunca getirmeyip Türkiye turu yaptırdıkları için. Neyse kutu içeriğinden başlayalım,

-Çeşitli büyüklükte silikonlar
-Kayışlar
-Kulaklık
-Type-C Şarj Kablosu
-Şarj kutusu

WhatsApp Image 2021-06-19 at 16.40.05.jpeg

Şarj kutusu;
Malzeme olarak fena değil, ortalama bir seviyede. Üzerinde şarj olup olmadığına dair bildirim ledleri ve Type-C şarj portu bulunuyor.
WhatsApp Image 2021-06-19 at 16.27.06 (1).jpeg
WhatsApp Image 2021-06-19 at 16.27.06 (2).jpeg
WhatsApp Image 2021-06-19 at 16.27.07.jpeg

Kulaklıkların kendisi;
Malzemeleri normal plastik malzeme, üzerinde bağlı olup olmadığını gösteren bildirim ledleri var. Telefona bağlandığında Connected, bağlantı kesildiğinde Disconnected diye ses geliyor.
WhatsApp Image 2021-06-19 at 16.27.05.jpeg
WhatsApp Image 2021-06-19 at 16.27.06.jpeg
Ses kalitesi;

Şimdi gelelim en önemli olaya, sesine...
Ses olarak bir kere 228TL'nin çok üstünde bir "TWS kulaklık için". Ancak doğru silikonu ve kayışı bulmanız lazım, ben ilk taktığımda kulağıma oturmadığı için sesi çok kötü geldi bir an kendimi sorguladım "Nasıl ya?" diye. Sonra şoku atlatıp başka silikonları deneyince kulağıma oturdu ve normal sesini alabildim. Hiçbir ses birbirinden önde değil, dengeli bir ses profili var. Basslar Rap/Trap dinleyen birini tatmin edecektir, birbirinin üstüne binme yok seslerde. EQ ayarı yapınca daha iyi oluyor kesinlikle kendinize göre. Ayrıca TIDAL'da müzik dinleyince ses çok garip geliyor, inceliyor. Spotify'da falan dinlerken sorun yok ses daha iyi geliyor. TIDAL kullanıyorsanız EQ yapmadan asla kullanmayın.

Ufak bir dip ses oluyor yüksek seste ama vokal girince gidiyor, zaten son seste kullanamazsınız bazı şarkılar hariç, kullanmayın :D. Patlama çatlama pek olmuyor bazı şarkılar dışında son seste. Sorun yok denebilir bu konuda da.

Midler ve tizlerde de sorun yok dediğim gibi hepsi dengeli.

Mikrofon;
Direkt kötü, kullanmayın karşı tarafa azıcık saygınız varsa. Sesler çok boğuk ve patlamalı.

Dokunmatik;
Bu konu da pek iyi değil telefon üzerinden kontrolleri yapmak daha mantıklı olacaktır.

Kullanım süresi;
Test etmedim açıkçası, kullanıcıların dediğine göre ortalama 4.5 saat gidiyor, fena değil. Şarj kutusuyla beraber 10 15 saati buluyor.

Özet: 200-350TL arası bir bütçeniz varsa ve sadece ses kalitesiyle ilgileniyorsanız kesinlikle alınabilecek bir kulaklık. Alternatif olarak Anker Soundcore Life Dot 2 bulunuyor, sesi biraz daha kötü fakat kullanım süresi daha uzun.

Okuduğunuz için teşekkürler, iyi forumlar.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Düşük bütçe kablosuz kulaklıklarda şu mikrofon işini bir çözseler satışlarda patlama yaşanacak da işte...
Eline sağlık.

T.P.G.

80+ Titanium
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşük bütçe kablosuz kulaklıklarda şu mikrofon işini bir çözseler satışlarda patlama yaşanacak da işte...
Eline sağlık.
Yani mikrofonunun kötü olduğunu biliyordum ama cidden bu kadar olacağını düşünmüyordum, normalde 360 380TL arası bir fiyatlandırması var bu kulaklığın. Ona göre değerlendirirsek hele iyice çöpe çıkıyor mikrofon.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Kablosuz kulakiçi kulaklıklardan hele düşük bütçelililerden aşırı soğudum ya. Güzel inceleme emeğine sağlık.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Taotronics soundliberty 53 pro ya göre nasıl sizce. Bende 53 pro kullanıyorum

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Bu ürünler daha pahalıyken ucuz olan qcy t5 nasıl her şeye yetiyor diyorlar anlamıyorum, eline sağlık.

İsimyok08

80+ Bronze
Güzel konu olmuş dostum. Eline sağlık. Mikrofon ile ilgili söylediğin kısım biraz abartı mı olmuş? :) O kadar kötü mü gerçekten?

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Güzel rehber olmuş eline sağlık
bendede kablosuz kulaklık vardı, okuyunca bende yapsam mı acaba rehber dedim.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Eline sağlık, güzel inceleme olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,514
Üyeler
166,222