Modding TAPATALK NEDİR ? NE İÇİN KULLANILIR ?

PinsizAMD

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
714
tapatalk nedir ? Forum için diyor 2000+ ? Gereklimi ? Sizce forum siteleri içinmiş öylemi ?

Galiba forumlara tek bir yerden erişmen için bir uygulama. Kullanınca yazının sonunda tapatalk tarafından yazıldı tarzıbir yazı çıkıyor. Ben kullanmıyourm. Sen bilirsin.

Galiba forumlara tek bir yerden erişmen için bir uygulama. Kullanınca yazının sonunda tapatalk tarafından yazıldı tarzıbir yazı çıkıyor. Ben kullanmıyourm. Sen bilirsin.
Teşekkürler ücretlimi ?

bence çöptür
telefon tarayıcısından ekrana kısayol oluşturdum öyle kullanıyorum ben

Bu forumda TapaTalk üzerinden yazınca çıktığını görüyorum, ama SDN forumda böyle bir şey yaşamıyorum. Sebebini de merak ediyorum.

Düzenleme: Üye olarak değil, ziyaretçi olarak yapıyorum.

Son düzenleme:
Bu forumda TapaTalk üzerinden yazınca çıktığını görüyorum, ama SDN forumda böyle bir şey yaşamıyorum. Sebebini de merak ediyorum.
Bence donanım arşivi uygulaması çıkmalı techn**tinki vardı ama çalışmıyor web sürümü kullanın diyor...

Belki bir özelliktir? Forum Yöneticileri veya kullanıcı açıyordur. Bende bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,589
Üyeler
186,212
Son üye
DubaiCup
Geri