Neler Yeni

Modding TAPATALK NEDİR ? NE İÇİN KULLANILIR ?

PinsizAMD

80+ Bronze
tapatalk nedir ? Forum için diyor 2000+ ? Gereklimi ? Sizce forum siteleri içinmiş öylemi ?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Galiba forumlara tek bir yerden erişmen için bir uygulama. Kullanınca yazının sonunda tapatalk tarafından yazıldı tarzıbir yazı çıkıyor. Ben kullanmıyourm. Sen bilirsin.

PinsizAMD

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galiba forumlara tek bir yerden erişmen için bir uygulama. Kullanınca yazının sonunda tapatalk tarafından yazıldı tarzıbir yazı çıkıyor. Ben kullanmıyourm. Sen bilirsin.
Teşekkürler ücretlimi ?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
bence çöptür
telefon tarayıcısından ekrana kısayol oluşturdum öyle kullanıyorum ben

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bu forumda TapaTalk üzerinden yazınca çıktığını görüyorum, ama SDN forumda böyle bir şey yaşamıyorum. Sebebini de merak ediyorum.

Düzenleme: Üye olarak değil, ziyaretçi olarak yapıyorum.

Son düzenleme:

PinsizAMD

80+ Bronze
Bu forumda TapaTalk üzerinden yazınca çıktığını görüyorum, ama SDN forumda böyle bir şey yaşamıyorum. Sebebini de merak ediyorum.
Bence donanım arşivi uygulaması çıkmalı techn**tinki vardı ama çalışmıyor web sürümü kullanın diyor...

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Belki bir özelliktir? Forum Yöneticileri veya kullanıcı açıyordur. Bende bilmiyorum.

Top Bottom