Tarayıcılarda ses var görüntü yok

Hinence

80+
Reaksiyon skoru
1
Videolarda sanırsam mavi tonlarında filtre var. Edge, Brave gibi tarayıcılarda ve gizli sekmede denedim. Sadece Edge tarayıcının yerleşik özelliği olan görüntüyü iyileştir modunu açınca bu filtre kalkıyor. Ben içerik koruma amaçlı fakat hatalı çalıştığını düşünmeye başladım. Konuyu açmadan Prime ve Netflix'te son kez test ettim. Prime da görüntü vermiyor. Netflix görüntüyü oynatırken korumalı içerik kimliklerine izin veriliyor diye uyarı gösteriyor. Bu mavi filtrenin nedenini bilen var mı? Dipnot: Tarayıcı ayarlarını ve çerez vs. sıfırladım. Bana kalırsa chromium tabanlı tarayıcılarda yeni bir kaçak yayın engelleme projesi başlatıyorlar. Deneklerden biri olmuş olabilirim :)

Ekler

• Screenshot 2025-10-09 043121.webp
    Screenshot 2025-10-09 043121.webp
    14.7 KB · Hit: 9
  • Screenshot 2025-10-09 041634.webp
    Screenshot 2025-10-09 041634.webp
    22.5 KB · Hit: 8
Güncelleme: Sorunu tespit ettim. HDR açınca SDR içerikler böyle oluyor. Herhangi bir HDR youtube videosu açılıyor. Displayport üzerinden GTX 1060 kullanıyorum. 120Hz ve 2K ayarında. Ayarı düşürsemde SDR performans odaklı çökmüyor. Eskiden çalışıyordu. Eski sürümlerde de SDR gözükmüyor. Monitör samsung G6 Va panel. Monitörle alakalı olabilir. Monitörde yeni güncelleme yok. Sıfırlayıp ve farklı modlarda denememe rağmen SDR içerik sansürleniyor. (Bilgisayara temiz format dahil attım.)

Geri