Mesut Yılmaz
80+ Bronze
HAHAHAHA nasıl yaktı sizi amagerici olduğum yok kenan evren iti saolsun vatandaşlığı yok
HAHAHAHA nasıl yaktı sizi amagerici olduğum yok kenan evren iti saolsun vatandaşlığı yok
it demek hafif kalır haklısın.kenan evren iti?
Yav kardeşim nasıl bir öneri istediğimi yazıyorum konuyla alakasız boş boş yorumlar yapıyorsunuz. Okuma-Yazma seviyeniz belli buradan.it demek hafif kalır haklısın.
HAHAHAHA nasıl yaktı sizi ama
dostum ozaman en başta popcorn yazmıyacaktın madem konuyla alakasız yorumlar yapılmasın istiyorsun işin içine hakaret - şiddet içeren mesajlar katmıyacaksın buradaki hatayı ilk sen yaptınYav kardeşim nasıl bir öneri istediğimi yazıyorum konuyla alakasız boş boş yorumlar yapıyorsunuz. Okuma-Yazma seviyeniz belli buradan.
Vebalılara dikkat edelim,korunalım ve sağlıklı kalalım
işin içine hakaret - şiddet içeren mesajlar katmıyacaksın yazmışım eğer gözün varsa görürsün bunun yerine kadir mısıroğlu gibi tarihçilerden istemiyorum deseydi bir sorun olmazdıBialder adam popcorndan istemiyorum dedi sen tırnağı bile olamazsınız dediğin için ortam gerildi.
Engelleyebilirsin veya kudurmayıp cevap vermeyebilirsin.dostum ozaman en başta popcorn yazmıyacaktın madem konuyla alakasız yorumlar yapılmasın istiyorsun işin içine hakaret - şiddet içeren mesajlar katmıyacaksın buradaki hatayı ilk sen yaptın
kuduran sensin eğer kudurmasaydın popcorn yazmazdınEngelleyebilirsin veya kudurmayıp cevap vermeyebilirsin.
Zaten o tarihçi değil ki. Meczup müritlerinin duymak istediği şeyleri anlatan bir şahıs. Bu arada tavsiye verdiğim kitaplar içinde yer alan M. Kemal, Vahdettin ve Milli Mücadele eseri, alternatif tarih parolasıyla cumhuriyet tarihine saldıranların yalanlarını gözler önüne seriyor.Bialder adam popcorndan istemiyorum dedi sen tırnağı bile olamazsınız dediğin için ortam gerildi.
malmısın evladımkuduran sensin eğer kudurmasaydın popcorn yazmazdın