White_Recon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 818
Witcher - Assassin's Creed tarzı, eski tarihlerde geçen oyun, film ve/veya dizi arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Dizi olarak Peaky Blinders 1920-30 arasını çok iyi yansıtmış.Witcher - Assassin's Creed tarzı, eski tarihlerde geçen oyun, film ve/veya dizi arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Benim nicki etiketleyinceye kadar ben geldim zaten.
Bir tane rus dizisi vardı 1. dünya savaşı ve Rusya iç savaşını(bolşevik ihtilali) anlatıyordu. 2017-2021 dizi arasıydı sanırım.Witcher - Assassin's Creed tarzı, eski tarihlerde geçen oyun, film ve/veya dizi arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
etiketlenmiyon ki etiketlemek min 30 saniyeBenim nicki etiketleyinceye kadar ben geldim zaten.
Fallout New Vegas 70 ve 89'leri iyi yansıtıyor ve bunu 2000'Li yıllara güzel uyarlıyor.Witcher - Assassin's Creed tarzı, eski tarihlerde geçen oyun, film ve/veya dizi arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Ayrıca Verdun oynayabilirsen oyna.Witcher - Assassin's Creed tarzı, eski tarihlerde geçen oyun, film ve/veya dizi arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Verdun güzeldir hocam bende oynuyorum. Tanenberg'i de öneririm. İsonzo çıkacak yakında.Ayrıca Verdun oynayabilirsen oyna.
Cidden Battlefield 1'in Arcade yapısından çok farklı gerçekçi.
Siper savaşları var ve cidden bir kurşunda ölüyorsun kaos ortamı var çıksan ve koşsan karşı cepheye tarıyorlar.
Zaten oyun Birinci dünya savaşının yşandığı sıra verdun şehrini konu alıyor.
Hangi cepheyi konu alıcak onu duymadım.Unutmadan bunu da izleyin derim. Prusya-danimarka savaşı. Almanya'nın kuruluşunda rolü var bu savaşın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Verdun güzeldir hocam bende oynuyorum. Tanenberg'i de öneririm. İsonzo çıkacak yakında.
İsonzo italyan cephesi. Avusturya-macaristan x İtalya savaşıyor bu cephede. Battlefield 1 oynadıysanız tahmin edersiniz oradaki hikaye italyan bölümünden.Hangi cepheyi konu alıcak onu duymadım.