Tarihi eskilere dayanan oyunlar/filmler/diziler

White_Recon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
818
Witcher - Assassin's Creed tarzı, eski tarihlerde geçen oyun, film ve/veya dizi arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Witcher - Assassin's Creed tarzı, eski tarihlerde geçen oyun, film ve/veya dizi arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Dizi olarak Peaky Blinders 1920-30 arasını çok iyi yansıtmış.
Oyun olarakta Ac'nin bütün oyunları bunu harika yapıyor zaten.

Bir tane rus dizisi vardı 1. dünya savaşı ve Rusya iç savaşını(bolşevik ihtilali) anlatıyordu. 2017-2021 dizi arasıydı sanırım.

Fallout New Vegas 70 ve 89'leri iyi yansıtıyor ve bunu 2000'Li yıllara güzel uyarlıyor.

Ayrıca Verdun oynayabilirsen oyna.
Cidden Battlefield 1'in Arcade yapısından çok farklı gerçekçi.
Siper savaşları var ve cidden bir kurşunda ölüyorsun kaos ortamı var çıksan ve koşsan karşı cepheye tarıyorlar.
Zaten oyun Birinci dünya savaşının yşandığı sıra verdun şehrini konu alıyor.

Unutmadan bunu da izleyin derim. Prusya-danimarka savaşı. Almanya'nın kuruluşunda rolü var bu savaşın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Verdun oynayabilirsen oyna.
Cidden Battlefield 1'in Arcade yapısından çok farklı gerçekçi.
Siper savaşları var ve cidden bir kurşunda ölüyorsun kaos ortamı var çıksan ve koşsan karşı cepheye tarıyorlar.
Zaten oyun Birinci dünya savaşının yşandığı sıra verdun şehrini konu alıyor.
Verdun güzeldir hocam bende oynuyorum. Tanenberg'i de öneririm. İsonzo çıkacak yakında.

Hangi cepheyi konu alıcak onu duymadım.
İsonzo italyan cephesi. Avusturya-macaristan x İtalya savaşıyor bu cephede. Battlefield 1 oynadıysanız tahmin edersiniz oradaki hikaye italyan bölümünden.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunu da bırakalım belki arkadaşın ilgisini çeker.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,694
Üyeler
185,786
Son üye
cankayaoglu29
Geri