Tarihin En İyi Oyununu Seçiyoruz. !

Dünyanın En İyi Oyunu Hangisi, Neden ?

• Uncherted

• Detroit Beckhame Human

• The Last Of us

• Red Dead Redamption

• Need For Speed

• Resident Evil

• Crysis

• Grand Thef Auto

• Tomb Raider

• Call of Duty

• Battlefield

• Elden Ring

• Outlast

• Dead Island

• Dead space

• Far Cry

• Cyberpunk

• Ghost Of Thushima

• Until Dawn

• Silent Hill

• Dying Light

• Mafia

• Half Life

• Witcher 3

• God of War

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Geçecen o işleri, half life tek. Hiçbiri yerini tutmaz. Çok kaliteli grafikli veya mekanikli oyunlar olması, half life ın hikayesinin, hikayeyi yedirişinin, oyun bütünlüğünün yanından geçmez. Listenin yarısından fazlasini oynadim bazilarini 1den fazla oynadim. Ama half life olamaz hiçbiri. Yeni neslin beğenmemesini normal karşılıyorum. Grafikleri falan günümüze göre tabii kötü kalıyor. Tadı sesi hissi herşeyi başka...

Hocam rdr2 yi oynadım ama bana niyeyse çok iyi gelmedi ya.Yani hikayeyi de tam anlayamadım çok yavaş ilerliyor garip grup görevler var alakasız.Mesela The last of us yada god of war resident evil gibi değil.Birini öldürürsün,intikam gerekir,silah bulursun gider ekiple öldürürsün.Ama rdr 2 gibi veya buna benzer oyunlarda öyle olmuyor.Silah bulursun öldürmeye gidersin yok düşman o evden taşınmış yok yolda giderken silah bozulmuş yolda kalmamak için at bakmaya gidelim ata para vermek için kasabaya gidelim vs vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hikayesiyle sürükleyen= Tlou
Tüyleri diken diken edip hoayttttttt lannn dedirten= God of War
Oha m eke bi insan bu detayı oyuna niye ekler dedirten= Rdr
Hocam tabii ki kişiden kişiye değişir sizden anladığım kadarıyla siz görevlerin aksiyonun hızlı sayılacak bir biçimde olmasını ve hikayeyi akıcı ve anlatma dili açık bir şekilde anlatmasını istiyorsunuz. Yani biraz tlou işaret oluyor size;) benimde bu şekilde zevkim olsa en sevdiğim 2. Oyun yerine tlou sanırım 1. Olurdu ama ben biraz daha sindirerek çayımı kahvemi alıp oynayanlardanım gibi😄

IMG-20250826-WA0001.webp
IMG-20250904-WA0000.webp

Budur.

Listede en iyi oyun diyebileceğin oyun yok

Geri