Tasarım Biliyorum

Reaksiyon skoru
91
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar. Başlıkta da belirttiğim gibi Photoshop CS6 programını orta-ileri seviye biliyorum. Bunun üzerinden para kazanmak istiyorum. 15 yaşındayım, harçlığımı çıkaracak kadar bile olsa para kazanmak istiyorum. Yeteneğimi paraya çevirebileceğim bir site, uygulama vesaire var mı ?

YouTube işine başla. Steam artwork tasarımları yapıp insanlara steam üzerinden sat bende artwork satışı yapıyordum fakat bıraktım.

YouTube işine başla. Steam artwork tasarımları yapıp insanlara steam üzerinden sat bende artwork satışı yapıyordum fakat bıraktım.
Biraz daha detay verir misin? Satacağım kişileri nereden bulacağım ve artwork yaparsam ne kadara satmalıyım ? Teşekkürler bu arada.

Biraz daha detay verir misin? Satacağım kişileri nereden bulacağım ve artwork yaparsam ne kadara satmalıyım ? Teşekkürler bu arada.
Facebookta felan grup vardır herhalde böyle şeyler için.

YouTube bilgilendirici videolar çek kitle oluşacaktır zaten ardından steam grubu açarsın insanlar tasarım istemeye başlar.
Yaptığım tasarımların PSD dosyasını ücretsiz versem fakat indirme linkini kısaltılmış link olarak versem. Link kısaltma sitesi üzerinden para kazanabilir miyim?

Yaptığım tasarımların PSD dosyasını ücretsiz versem fakat indirme linkini kısaltılmış link olarak versem. Link kısaltma sitesi üzerinden para kazanabilir miyim?
Çok zor kuruşlar kazanıyorsun o siteden değmez uğraşmaya.

Geri