Öneri Taşınabilir Ssd Önerisi

Megan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,250
Bütçe
2000
Laptopda depolama alanım azaldığından taşınabilir ssd almayı düşünüyorum. Bazı oyunları oraya atıp oynayacağım zaman bilgisayarıma aktarırım. Laptopa ssd alıp takmakşa uğraşmak istemiyorum. Önerdiğiniz model var mı? Şu modelleri buldum fikriniz nedir? 500-1000gb arası düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hocam ssd kılıfları var. Onlardan alıp içine daha iyi bir ssd yerleştirebilirsin

Hocam ssd kılıfları var. Onlardan alıp içine daha iyi bir ssd yerleştirebilirsin
Nasıl? Laptop için alıyorum her an takılı kalmayacak dosyaları atacağım kenarda duracak lazım olunca kullanacağım

Nasıl? Laptop için alıyorum her an takılı kalmayacak dosyaları atacağım kenarda duracak lazım olunca kullanacağım

Böyle bir ürünün yanına güzel bir marka ssd çekilirse daha iyi olur diye tahmin ediyorum. Ayrıca ilerde kutuyu çıkarıp direk kasaya veya laptopa takma imkanınız olur. Ürünü örnek attım daha ucuzları vardır. Google da ilk çıkanı attım ben size
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir ürünün yanına güzel bir marka ssd çekilirse daha iyi olur diye tahmin ediyorum. Ayrıca ilerde kutuyu çıkarıp direk kasaya veya laptopa takma imkanınız olur. Ürünü örnek attım daha ucuzları vardır. Google da ilk çıkanı attım ben size
Sandisk marka yerine çok daha sağlıklı olur diye tahmin ediyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sandisk marka yerine çok daha sağlıklı olur diye tahmin ediyorum
Yani bunun içine normal ssd yi koyup laptopa usb ile bağlıyoruz doğru mu anladım? Mesela şunu içine koyup usb ile bağlayabiliyor muyum? Bu şekilde taşınabilir ssd ile aynı işlevi mi görüyor

Evet hocam önemli olan aldığınız kutudaki girişin tipi. Ona göre isterseniz m2 isterseniz sata takabiliyorsunuz. Geri kullanım anlamından böyle kutulara koyup kullanmak daha mantıklı geliyor bana.

Evet hocam önemli olan aldığınız kutudaki girişin tipi. Ona göre isterseniz m2 isterseniz sata takabiliyorsunuz. Geri kullanım anlamından böyle kutulara koyup kullanmak daha mantıklı geliyor bana.
anladım sağ olun bakacağım ona

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri