Öneri Taşınabilir wifi ile oyun oynanır mı ? (superbox falan)

tu9berk

80+
Reaksiyon skoru
4
Üniversite için başka bir şehre taşınacağım pansiyon tuttuk 10 ay ve ranked oyunlar oynarım. Ortak wifi olduğunu söylediler ama 10 belki 20 kişinin kullandığı wifiden hayır gelir mi bilmiyorum superbox falan baktım. Rekabetçi oyunlarda çok ping çıkarır mı yada kopma vs dertleri olur mu ? ( Ev tutmuş olsaydım kablolu bağlatırdım da pansiyon olduğu için nasıl olur bilmiyorum)

Üniversite için başka bir şehre taşınacağım pansiyon tuttuk 10 ay ve ranked oyunlar oynarım. Ortak wifi olduğunu söylediler ama 10 belki 20 kişinin kullandığı wifiden hayır gelir mi bilmiyorum superbox falan baktım. Rekabetçi oyunlarda çok ping çıkarır mı yada kopma vs dertleri olur mu ? ( Ev tutmuş olsaydım kablolu bağlatırdım da pansiyon olduğu için nasıl olur bilmiyorum)
Superbox çok fazla gezen insanlar için üretilmiş bir şey.Şuan bende var ve aylık 290 tl veriyorum.Emin ol hiç bir şey kaldırmıyor internet + kotalı.Eğer kotasız istiyorsan 610 tl yani hiçbir şekilde değmez vereceğin paraya oyun oynatmaz sana o superbox.Lolde 80 ms falan alıyodum sadece ben bağlandığım halde önermem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Superbox çok fazla gezen insanlar için üretilmiş bir şey.Şuan bende var ve aylık 290 TL veriyorum.Emin ol hiç bir şey kaldırmıyor internet + kotalı.Eğer kotasız istiyorsan 610 TL yani hiçbir şekilde değmez vereceğin paraya oyun oynatmaz sana o superbox.Lolde 80 ms falan alıyodum sadece ben bağlandığım halde önermem.
ayriyetten zaten turkcell bunu pazarlarken şöyle bir şey söylüyor.
  • İster yazlık, kışlık evinize ister ofisinize giderken 4.5G uygunluğu olan yerlerde Superbox’la internetinizi yanınızda götürebilirsiniz.

bunu dediğinde zaten ne için olduğunu niye alınmaz olduğunu anlarsın.

Benim arkadaşım zamanında altyapısı olmadığı için superbox kullandı vaat edilen hiçbir hızı alamıyordu ve oyunlarda sürekli ping girdiği için oyun zevki bozuluyordu sadece internette dolaşacaksan alınır ama oyun için asla alınmaz idare bile etmiyor o derece kötü.

Alınır bence şimdi 50 kişinin bağlandığı Wifidan daha iyi olucaktir 80Ms bence aman aman kötü değil 100MS olmadığı sürece kullanılır

Superbox,redbox ve benzeri ürünler, internete erişebilmek için. Oyun için hiç sağlıklı değil ancak sim'li çalıştığı için, bulunduğun yerde şebeke çok iyi çekiyorsa bi ihtimal az pişman olursun gibi. İşin zor.

Tavsiye ettiğiniz bir yöntem var mı ne yapsam bilmiom oyun oynamayacak mıyım :' (

Geri