kasperskydan özel olarak dosyayı tarattım bir şey bulamadıVirüs taraması yapın.
İstenmiye Yazılım Veya Windows'un Bir Zımbırtısı Olabilir.Bu uygulama 7/24 çalışıyor bilgisayarımda. Virüsmüdür değilmidir bilen söylerse sevinirim. Arkadaşlarıma sordum onlarda böyle bir exe çalışmıyor.
Konuyla alakasız ama bugün kaspersky ile tarama yaptım 8 tehlike arz edecek dosya (veya virüs) buldu ama sadece birini sildi ve 7 nesne silinemedi dedi. Söylendiği kadar iyi bir program değil galiba, umarım pcnin başına bişey gelmez.virüs diye biliyorum önceden bendede vardı kaspersky silmişti.
Sıkıntılı virüstür ya da arkada çalışıyordur.Gayet iyi bir antivirüstür kendisi.Konuyla alakasız ama bugün kaspersky ile tarama yaptım 8 tehlike arz edecek dosya (veya virüs) buldu ama sadece birini sildi ve 7 nesne silinemedi dedi. Söylendiği kadar iyi bir program değil galiba, umarım pcnin başına bişey gelmez.
Tam anlamda bir temizlemeyi format dışında nasıl yapabilirim? Daha doğrusu öyle bir şey var mı?Sıkıntılı virüstür ya da arkada çalışıyordur.Gayet iyi bir antivirüstür kendisi.
Hocam malwarebytes ilede deneyin ardından silinmezse format önerimdir.Virüslerle bilgisayarı kullanmak iyi bir şey değil kendimden biliyorum.Bir gün öylesine kaspersky indirdim 120 tane keylogger buldu tüm şifrelerimi değiştim bilgisayarı formatladım bi baktım eziyet çekiyormuşum,20-30 fps valorant tarzı oyunlarda arttı.Tam anlamda bir temizlemeyi format dışında nasıl yapabilirim? Daha doğrusu öyle bir şey var mı?
Bu akşam yapacağım hocam çok teşekkürlerHocam malwarebytes ilede deneyin ardından silinmezse format önerimdir.Virüslerle bilgisayarı kullanmak iyi bir şey değil kendimden biliyorum.Bir gün öylesine kaspersky indirdim 120 tane keylogger buldu tüm şifrelerimi değiştim bilgisayarı formatladım bi baktım eziyet çekiyormuşum,20-30 fps valorant tarzı oyunlarda arttı.