erencavdarr
80+ Bronze
Dahası
Dese n'olacaktı ?Olum sen adamsın la gider crack oynarım demedin bak.
Dese n'olacaktı ?Olum sen adamsın la gider crack oynarım demedin bak.
Ben god of war 1 den 4 e kadar hep izledim en sevdiğim konsol oyunu ama iş oynamak olunca olmuyor küçükken babam bana kolu elime verdiğinde çok korkardım şuan hala korkuyorumFilm gibi olacak kusura bakma ama GoW'u her insanın oynaması lazım.
Soru işaretini bitişik yaz, sonra belki cevap veririm.Dese n'olacaktı ?
Bitişik iken güzel durmadığı için ayrı yazıyorum. Güzel ve düzgün yazı yazma yarışmasında değiliz diye biliyorum...Soru işaretini bitişik yaz, sonra belki cevap veririm.
Belirtiyim yaklasik 3-4 saatdir oynuyorum baya güzelmiş cidden sardı tavsiye ediyorum oyun arayan içinOlum sen adamsın la gider crack oynarım demedin bak.
O zaman Tomb raider serisini oynayabilirsin. Epic Games'de bedava verilmişti.
Teşekkür ederimHikayeli fakat kendim yöneteceğim kısmını anlamadım anladığım kadarı ile katana zero ve undertale'i öneririm
Teşekkür ederimMetro serisini tavsiye ederim
To The Moon sevdiysen, aynı firmanın oyunu olan Finding Paradise'a bakabilirsin. Rakuen de çok güzel oyundur. İki oyunun da Türkçe dil desteği bulunuyor.Yakin zamanda Mafia 1 , Mafia 2 , To The Moon oynadim ve bayada sevdim bu tarz olmasada olur oyun guzel olsun yeter
TeşekkürlerTo The Moon sevdiysen, aynı firmanın oyunu olan Finding Paradise'a bakabilirsin. Rakuen de çok güzel oyundur. İki oyunun da Türkçe dil desteği bulunuyor.
TeşekkürlerHalfLife - Portal bitirilir.
Crack Nöbeti.Olum sen adamsın la gider crack oynarım demedin bak.
O zaman Tomb raider serisini oynayabilirsin. Epic Games'de bedava verilmişti.
RDR 2, Cyberpunk2077, Mount&Blade Bannerlord Tonb Raider... bir sürü oyun var bu arada tomb raider epicte ücretsizdi aldıysan o oyuna bakabilirsinizHikayeli fakat kendim yonetecegim guzel bir oyun ariyorum film gibi olmasa iyi olur. tesekkurler simdiden