Rehber Tavşan Nasıl Bakılır?

Onlar niye yerin altını mı kazıyor? Ne cins hayvanlar lan bunlar? Gelinciklerden nefret ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de.
Yok mu bir gelincik avımız peki ?

Gelincik eti yenir mi?
*az önce 2. soru için googleye gelincik eti yazdım ve çıkan ilk fotoğraf midemi bulandırdı. vazgeçiyorum*

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Bu arada ilk baslarda tavşanın tırnaklarını kendiniz kesmeye çalışmayın. Aldığınız petshopa götürün, onlar kessin ve öğrenin. Sonra kendiniz kesebilirsiniz.

Arkadaşlar yaygın olarak besleyebileceğiniz iki tür tavşan var :)
Hollanda Lopu
Cana yakın(yine de kaçar) pofuduk tavşan türüdür alabiliyorsanız bunu alın :) Gayet f/p
Yabani Tavşan
Minnet duygusu vs. yoktur sadece kaçar , kapalı ortamda mecburiyetten kaçmayı bırakabilir

Hayvanları yem gibi şeylerdense evinizin bahçesinden aldığınız "taze" otlarla beslemeniz daha iyi olacaktır :) ayrıca çıkarabiliyorsanız çıkarın bahçeye otlasın , yanından suyunu eksik etmeyin ve yavru tavşan almayın bakımları zor oluyor bakamazsanız ölme ihtimalleri çok yüksek :(

Yanına yemek koyarken yeterli olacak kadar koyun , kemirme iç güdüsüyle ne görseler kemiriyorlar :)
Evde olacaksa belli bir odaya koyun evde değilken , koltuklarınıza ve kabloranıza veda etmek istemiyorsanız

Tavşanlar hemen hemen her an dışkılarlar , koku yapmaz ancak görüntü ve hijyen açısındna iyi değil , aşırı sulu yiyecekleri sık vermeyin ishal oluyorlar :( Üstüne işediği bir peçeteyle tuvalet eğitimi verilebiliir

Eğer rehberin yararlı olduğunu düşünüyorsan lütfen beğen :)
Tavşan bakılmaz :oops:, beyaz yazı da kullanılmaz ln😖

Bu arada ilk baslarda tavşanın tırnaklarını kendiniz kesmeye çalışmayın. Aldığınız petshopa götürün, onlar kessin ve öğrenin. Sonra kendiniz kesebilirsiniz.
Evet unuttuğum lşeyleri hatırlatıyorsun teşekkürler :) benim 1 sene oldu tavşanlar kaçıralı

Benim için konunun tamamı:

076B5F13-243A-47A9-BA9A-407EE15E82B6.jpeg

Rastgele emotelar :oops:

Geri