Tavsiye Antivirüs

Bence kullanma sistemi yavaşlatır ve arkada gereksiz ram kullanır. Windows Defender gayet yeterlidir.

Bence kullanma sistemi yavaşlatır ve arkada gereksiz RAM kullanır. Windows Defender gayet yeterlidir.
WD işe yaradığını sizde duydum ilk defa. Kesinlikle ücretli bir ürün almak gerek.

WD işe yaradığını sizde duydum ilk defa. Kesinlikle ücretli bir ürün almak gerek.
Bilgisayar kullanmayı biliyorsan WD ye bile gerek yok ben kapatıyorum kullanmıyorum.

Antivirüsler sistemi çok yavaşlatıyor.Arkaplanda en az 500-600 mb yiyorlar.Bazıları veri çaldığı için ifşalandı.Wise care 365 ve Malwarebytes öneririm.İkisinide kullanıyorum çok iyi programlar

Norton Power Eraser ve Advenced System Care kullanıyorum. Haftada 1 kez NPE ile taratabilirsin ücretsiz bir program.

Yanlış bilgi vermeyin 500-600 mb ram asla kullanmaz ben kullanıyorum 60-100mb kullanıyor. Kesinlikle kullanılmalı ne kadar dikkatli olursanız olun virüsün her yerden bulaşma ihtimali var.

McAfee 2014 internet security kullanıyorum Arka planda 230MB RAM kullanıyor Virüslü bir dosyayı çalıştırdığımda algılıyor. Tek eksisi eski olması

Geri