Tavsiye İnternet Sağlayıcısı Acil

Reaksiyon skoru
3
İst Bahçelievlerde oturuyorum, Turknetten bezdim 2 haftadır internetsizlik çekiyorum altyapı Turk Telekom adam akıllı bi hizmet veremediler geçiştirip duruyorlar, değiştirmek istiyorum bana EN AZ sıkıntı yaşadığınız bi iss önerebilir misiniz bina eski bina ve en üst katta oturuyorum adsl zaten çıkmıyordu vdsl sağlanabiliyor sanırım sadece, cevaplarınızı bekliyorum lütfen teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bahçelievlerde oturuyorum, Turknetten bezdim 2 haftadır internetsizlik çekiyorum altyapı Turk Telekom adam akıllı bi hizmet veremediler geçiştirip duruyorlar, değiştirmek istiyorum bana EN AZ sıkıntı yaşadığınız bi iss önerebilir misiniz bina eski bina ve en üst katta oturuyorum adsl zaten çıkmıyordu vdsl sağlanabiliyor sanırım sadece, cevaplarınızı bekliyorum lütfen teşekkür ederim
1000 türknet Altyapın varsa TURKNET güzel f/p açısından ancak türk telefom alt yapın varsa comnet önerebilirim

Bahçelievlerde oturuyorum, Turknetten bezdim 2 haftadır internetsizlik çekiyorum altyapı Turk Telekom adam akıllı bi hizmet veremediler geçiştirip duruyorlar, değiştirmek istiyorum bana EN AZ sıkıntı yaşadığınız bi iss önerebilir misiniz bina eski bina ve en üst katta oturuyorum adsl zaten çıkmıyordu vdsl sağlanabiliyor sanırım sadece, cevaplarınızı bekliyorum lütfen teşekkür ederim
Türknetle alakalı bir durum yok alt yapın türk telekom senin sorununu sıkıntı ni türknet türk telekom saha ekiplerine iletiyor ve şunu diyebilirim ki en iyi firma turknet her konuda yardımcı oluyorlar

Şu anda comnet var adam akıllı şikayeti az olan. @Gri Caner anlatsın veya onun konularından bilgi alabilirsin.

Altyapınız varsa KabloNeti Önerebilirim. Müsteri Menuniyetine cok önem veriyorlar.

arkadaş turknetten bıktık yazmışız millet turknet öneriyor, hayır arkadaşlar altyapısı turk telekom olan hiçbir müşterisi ile ilgilenmiyorlar, açın bi bakın sikayetvar sitesine
Post automatically merged:

Türknetle alakalı bir durum yok alt yapın türk telekom senin sorununu sıkıntı ni türknet türk telekom saha ekiplerine iletiyor ve şunu diyebilirim ki en iyi firma turknet her konuda yardımcı oluyorlar
oku kanka

arkadaş turknetten bıktık yazmışız millet turknet öneriyor, hayır arkadaşlar altyapısı turk telekom olan hiçbir müşterisi ile ilgilenmiyorlar, açın bi bakın sikayetvar sitesine
Yazdığın olayın turknetle alakası yok sen türk telekom altyapısında internette yaşadığın sorunları hangi markaya geç yaşayacaksın hiç bir İSS kendisine ait olmadığı altyapıdan kaynaklanan bir sorunda yardımcı olmaz türk telekom ekiplerine yönlendirir en fazla

oku kanka
Bütün issler böyle zaten altyapın türk telekom çünkü

1000 türknet Altyapın varsa TURKNET güzel f/p açısından ancak türk telefom alt yapın varsa comnet önerebilirim
kanka kutu var maalesef binada da adamlar tenezzül bile etmedikleri için 1000 turknet kurulumuna 1 aydır bekliyorum gelecekler diye beklerken yalın paket internetten de olduk

türk telekomdan şaşmıcaksın knka bende geçecektim türk net felan yorumları okuyunca vazgeçtim herkes sorununu çözemiyormuş telefonla muhattap olamıyoruz açmyıorlar felan uzun iş dediler gittim türk telekoma interneti maksimum kaç veriyorlarsa yükselttim mis gibi yıllardır kullanırım hiç bir sıkıntısı yok 50 60 lira ucuz olacak diye internetini değiştiren var sonra da sorun olduğunda ilgilenen yok boşuna başına iş açıyorlar

kanka kutu var maalesef binada da adamlar tenezzül bile etmedikleri için 1000 turknet kurulumuna 1 aydır bekliyorum gelecekler diye beklerken yalın paket internetten de olduk
Umarım en kısa zamanda gelir ben uzun zamandır kullanıyorum kendi altyapısında 1000mbps hiç sorun yaşamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,191
Üyeler
190,873
Son üye
Ayhanncnn
Geri