『Forbidden』
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 367
42-45 metrekare bi salona hangi klima alınmalı 25.000-30.000tl bütçe var marka vb. Ne önerirsiniz ve hava temizlemesi olsa da çok iyi olur
Tavsiyem bütçenizi artırmanızdır çünkü sizin 24btu klima ihtiyacınız var m2 değerine göre bakılırsa fakat sizin bütçeniz çok alçak ve siz havayı temizleme gibi özellikler istediğiniz için fiyat dahada artar size 2 tavsiyem var.42-45 metrekare bi salona hangi klima alınmalı 25.000-30.000tl bütçe var marka vb. Ne önerirsiniz ve hava temizlemesi olsa da çok iyi olur
Lg Samsung baymak nasıl pekiMarka olarak toshiba ve carrier iyidir fiyat ve model ile alakalı çok bilgim yok.
Peki hocam model ne önerirsinizTavsiyem bütçenizi artırmanızdır çünkü sizin 24btu klima ihtiyacınız var m2 değerine göre bakılırsa fakat sizin bütçeniz çok alçak ve siz havayı temizleme gibi özellikler istediğiniz için fiyat dahada artar size 2 tavsiyem var.
1- Bir tane 24Btu 1 klima ile iklimlendirmek.
2-Mümkünse 2 tane 12btu klimayla iklimlendir.
2. seçeneğimi önerme sebebim 2tane 12btu 1 tane 24btu klimadan daha az elektirk yakar ve daha hızlı ve konforlu iklimlendirme yapmanıza yarar.
valla uzun ömürlü olması açısıyla toshiba ve carrier dedim. Dediğin markaların klima performansını bilmiyorum.Lg Samsung baymak nasıl peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki hocam model ne önerirsiniz
Aralarından en mantıklısı LG alınmasıdır evet ne kadar Arçelik fabrikalarında montajlansada sevdiğimizi ve bu bütçeler için gayet iyidirLg Samsung baymak nasıl peki
Peki hocam model ne önerirsiniz
Tamam dır hocam teşekkür ederimAralarından en mantıklısı LG alınmasıdır evet ne kadar Arçelik fabrikalarında montajlansada sevdiğimizi ve bu bütçeler için gayet iyidir
2. LG bu sene tüketiciyi mutlu etmek için güzel hamlelerde bulunmuşdur vakum zorunlu video kayıt istenmesi gibi gibi
Diğer seçenek ise Kaira 24BTU klimasıdır midea prime tabanlıdır ve Daikin servisi takmaktadır.
Klimayı aldıktan sonra kurulum için bilmeniz gerekenler burdadır: https://inceleriz.com/klima-montajinda-dikkat-edilmesi-gerekenler/
Unutmuşum Kaira klimalarını sadece internetten satıyor klima gelince yada gelmeden önce kargodayken randevu alabilirsiniz DaikindanTamam dır hocam teşekkür ederim![]()
Boch nasıl hocamAralarından en mantıklısı LG alınmasıdır evet ne kadar Arçelik fabrikalarında montajlansada sevdiğimizi ve bu bütçeler için gayet iyidir
2. LG bu sene tüketiciyi mutlu etmek için güzel hamlelerde bulunmuşdur vakum zorunlu video kayıt istenmesi gibi gibi
Diğer seçenek ise Kaira 24BTU klimasıdır midea prime tabanlıdır ve Daikin servisi takmaktadır.
Klimayı aldıktan sonra kurulum için bilmeniz gerekenler burdadır: https://inceleriz.com/klima-montajinda-dikkat-edilmesi-gerekenler/
Kaira ile aynı klima fakat bide 3000i serisi var Midea extreme save model tabanlıdır Kaira ve LG'den daha iyidir fakat fiyatı pahalıdır zor iklim koşullarında aradaki farkı çıkartır fakat onun dışında gerek yok. Siz alabilirsiniz(yalıtımınız kötüyse) fakat bütçeniz için sıkıntılı olabilir.Boch nasıl hocam
Kaira iyidir kendim 12btu olanı kullanıyorum. Ancak 45 m2 için bütçeniz az gibi.18btu olanı alıp ki 36bin tl idi yazın, yüksek ayarda çalıştırıp idare edilebilir çok sert iklim değilse.42-45 metrekare bi salona hangi klima alınmalı 25.000-30.000tl bütçe var marka vb. Ne önerirsiniz ve hava temizlemesi olsa da çok iyi olur
Evet hocam 24.000btu bişey alacaz ben kilimalar ucuz diye düşündüğüm için 30.000tl demiştim 40-45 e çıkartık bütçeyiKaira iyidir kendim 12btu olanı kullanıyorum. Ancak 45 m2 için bütçeniz az gibi.18btu olanı alıp ki 36bin tl idi yazın, yüksek ayarda çalıştırıp idare edilebilir çok sert iklim değilse.
Hocam peki bu baymak Arçelik gurubu ECA Samsung nasıl sizce almak istediğimiz boch modeli buKaira ile aynı klima fakat bide 3000i serisi var Midea extreme save model tabanlıdır Kaira ve LG'den daha iyidir fakat fiyatı pahalıdır zor iklim koşullarında aradaki farkı çıkartır fakat onun dışında gerek yok. Siz alabilirsiniz(yalıtımınız kötüyse) fakat bütçeniz için sıkıntılı olabilir.
Ek olarak ASX serisi yenidir bosch kendisi iç üniteyi üretmiş dış ünite ise yine Midea üretmiştir.
Not:3000i serisinde hava yönlendirmesi yoktur
cl2000 yani kaira ile aynı olan klimadada wifi yoktur Kaira'da wifi vardır
Bosch Climate CL2000U W 70 E A++ 24000 BTU Duvar Tipi KlimaEvet hocam 24.000btu bişey alacaz ben kilimalar ucuz diye düşündüğüm için 30.000tl demiştim 40-45 e çıkartık bütçeyi
Hocam peki bu baymak Arçelik gurubu ECA Samsung nasıl sizce almak istediğimiz boch modeli bu
Tcl Elite Plus TAC-24CHSD/XA73I A++ 24000 Btu 2025 Seri Inverter Duvar Tipi KlimaEvet hocam 24.000btu bişey alacaz ben kilimalar ucuz diye düşündüğüm için 30.000tl demiştim 40-45 e çıkartık bütçeyi
Hocam peki bu baymak Arçelik gurubu ECA Samsung nasıl sizce almak istediğimiz boch modeli bu
Bosch Climate CL2000U W 70 E A++ 24000 BTU Duvar Tipi Klima
Kaira midea extreme save değil de onun bir eski platformu olan midea prime kullanıyor bosch da aynı şekilde.o da güzel ama bilginiz olsun yine de.Evet hocam 24.000btu bişey alacaz ben kilimalar ucuz diye düşündüğüm için 30.000tl demiştim 40-45 e çıkartık bütçeyi
Bosch Climate CL2000U W 70 E A++ 24000 BTU Duvar Tipi Klima
Tcl Elite Plus TAC-24CHSD/XA73I A++ 24000 Btu 2025 Seri Inverter Duvar Tipi Klima
Tcl elite geçen indirimdeydi aynı platform ama servis olayını tam oturtamadılar diye biliyorum. Kaira'ta daikin bakıyordu o yüzden o fark var.Kaira midea extreme save değil de onun bir eski platformu olan midea prime kullanıyor bosch da aynı şekilde.o da güzel ama bilginiz olsun yine de.
Kaira'nın fiyatlara baktım da uçmuş gitmiş başka bir markaya yönelin derim.