Tavsiye klima önerisi

Kaira midea extreme save değil de onun bir eski platformu olan midea prime kullanıyor bosch da aynı şekilde.o da güzel ama bilginiz olsun yine de.
Kaira'nın fiyatlara baktım da uçmuş gitmiş başka bir markaya yönelin derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tcl elite geçen indirimdeydi aynı platform ama servis olayını tam oturtamadılar diye biliyorum. Kaira'ta daikin bakıyordu o yüzden o fark var.
Baymak fln nasıl acaba ya

Evet hocam 24.000btu bişey alacaz ben kilimalar ucuz diye düşündüğüm için 30.000tl demiştim 40-45 e çıkartık bütçeyi

Hocam peki bu baymak Arçelik gurubu ECA Samsung nasıl sizce almak istediğimiz boch modeli bu

Bosch Climate CL2000U W 70 E A++ 24000 BTU Duvar Tipi Klima

Tcl Elite Plus TAC-24CHSD/XA73I A++ 24000 Btu 2025 Seri Inverter Duvar Tipi Klima
Arçelik LG için dediğim yorumların kötü hali klima aynı Aliminyum boru ve vakum sorunu .
Baymak klima ve servis sorunları yaşanabiliyor alınabilir.
ECA açıkcası pek bir fikrim yok Haier üreticisi alınabilir.
Samsung Servis sorunları var Fakat artık klimalarında aliminyum kullanmıyolar Bakıra geçtiler Alabilirsiniz.
Bosch dediğim Kaira versiyonu hepsi benzer aynı altyapıya sahipler .
TCL Klima iyi fakat Servis sorunları var (çok sıkıntılı) (özellikleri boldur hava temizleme vs).
Not: Eski Samsung Windfree klimalarında vuruntu sorunu vardır fakat şuanki geri dönüşlerde sorun çözülmüş gibi duruyor.

Sıralama yaparsak
1-Bosch&Kaira
2-Samsung (Samsung'un Bosch&Kaira'ya göre daha fazla özelliği vardır)
3-ECA
4-Baymak
5-Arçelik&TCL

Arçelik LG için dediğim yorumların kötü hali klima aynı Aliminyum boru ve vakum sorunu .
Baymak klima ve servis sorunları yaşanabiliyor alınabilir.
ECA açıkcası pek bir fikrim yok Haier üreticisi alınabilir.
Samsung Servis sorunları var Fakat artık klimalarında aliminyum kullanmıyolar Bakıra geçtiler Alabilirsiniz.
Bosch dediğim Kaira versiyonu hepsi benzer aynı altyapıya sahipler .
TCL Klima iyi fakat Servis sorunları var (çok sıkıntılı) (özellikleri boldur hava temizleme vs).
Not: Eski Samsung Windfree klimalarında vuruntu sorunu vardır fakat şuanki geri dönüşlerde sorun çözülmüş gibi duruyor.

Sıralama yaparsak
1-Bosch&Kaira
2-Samsung (Samsung'un Bosch&Kaira'ya göre daha fazla özelliği vardır)
3-ECA
4-Baymak
5-Arçelik&TCL
Peki benim bu boch modelinde de hava temizleme fln özeliği varmı ve boch full bakır kullanıyor heralde

Bosch Climate CL2000U W 70 E A++ 24000 BTU Duvar Tipi Klima

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,728
Son üye
mcginn0
Geri