Neler Yeni

Tavsiye Nvidia vs AMD acil tavsiye

Red4ub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan
Bütçe
20000
20 bin TL bütçem vardı AMD 6800 xt ile 7700 xt modellerine bakıyordum hatta iki üç bilgisayarci arkadaşımla konusunca kesinlikle uzak dur Nvidiadan şaşma alabiliyorsan 4070 veya 4070 supere bak dediler ama bütçemi biraz daha zorlamak istemiyorum zaten sınırda AMD nin sorunu varmıdır bu kartlarda drop yapıyormu ve marka olarak ne tavsiye ediyorsunuz

goku010203

80+ Bronze
20 bin TL bütçem vardı AMD 6800 xt ile 7700 xt modellerine bakıyordum hatta iki üç bilgisayarci arkadaşımla konusunca kesinlikle uzak dur Nvidiadan şaşma alabiliyorsan 4070 veya 4070 supere bak dediler ama bütçemi biraz daha zorlamak istemiyorum zaten sınırda AMD nin sorunu varmıdır bu kartlarda drop yapıyormu ve marka olarak ne tavsiye ediyorsunuz
7900gre alırsın o bütçede

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Harvey
AMD kullanıcısıyım sorun yok gönül rahatlığıyla almanı tavsiye ederim.

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Mazlum Pınar
Tamam hocam sakin ol 😄

Kardeşim yani babalarının mallarıymış gibi NVIDIA savunuyorlar ona ayar oluyorum. O bilgisayarcıların yaptığı şeyi söyleyeyim sana. Önceden WattMan hatası alırdın niye? Çünkü sisteminde dandik bileşen varsa, PSU, RAM veya soğutma anlamında herhangi bir parça, AMD uyarırdı sisteminde sorun var o yüzden kapatıyorum bak bir şey olacak yoksa. Bilgisayarcı dediğimiz mahalle dolandırıcıları da dandik parçaları takıp yanına da taş gibi oyuncu kartı dedikleri 1030, 1050 Ti falan takıyorlardı çünkü diğer bileşenlerin foyası ortaya çıkmasın diye. Mantık tamamen bu.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Kardeşim yani babalarının mallarıymış gibi NVIDIA savunuyorlar ona ayar oluyorum. O bilgisayarcıların yaptığı şeyi söyleyeyim sana. Önceden WattMan hatası alırdın niye? Çünkü sisteminde dandik bileşen varsa, PSU, RAM veya soğutma anlamında herhangi bir parça, AMD uyarırdı sisteminde sorun var o yüzden kapatıyorum bak bir şey olacak yoksa. Bilgisayarcı dediğimiz mahalle dolandırıcıları da dandik parçaları takıp yanına da taş gibi oyuncu kartı dedikleri 1030, 1050 Ti falan takıyorlardı çünkü diğer bileşenlerin foyası ortaya çıkmasın diye. Mantık tamamen bu.
Evet haklısın, ben de önceden rx 6600 kullanıyordum 2 yıl hiç sorun yaşamadım şikayetim yok. Cyberpunkı ikinci kez ama rtxli oynamak için aldım 4060ı

Red4ub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler 🙏
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni nesil amdler iyi
Teşekkürler 🙏

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Erdem
Dinleme kardeşim onları. Amd 7xxx serisinde bir sorun problem yok. Kendim bir süre önce 7900xt satın aldım. Canavar canavarrr. 7900GRE modellerine bakabilirsin. Eğer DLSS ve RTX manyağı değilsen kas gücü olarak amd çok önde.

Red4ub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan
Daha önceden RX 580 ve 590 serilerini kullandım aslında fanatik AMD ciyim ama rx6500 xt de drop sorunu yaşayınca illallah dedim yeni sistem topluyorum bazı forumlarda da AMD ile ilgili sorun yaşayanlari görünce bı sorayım dedim

4070 süper ile yada 7700 xt arasinda gelip gidiyorum normalde bütçen ektan kartı için 18 bindi sorunlar var deyince kafam karıştı 4070 supere de bakıyorum

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Koray Yıldız
AMDyi al geç, laf atan o bilgisayarcılardan da bişey alma akıl da sorma...

Sezerinho10

80+ Bronze
Daha önceden RX 580 ve 590 serilerini kullandım aslında fanatik AMD ciyim ama rx6500 xt de drop sorunu yaşayınca illallah dedim yeni sistem topluyorum bazı forumlarda da AMD ile ilgili sorun yaşayanlari görünce bı sorayım dedim

4070 süper ile yada 7700 xt arasinda gelip gidiyorum normalde bütçen ektan kartı için 18 bindi sorunlar var deyince kafam karıştı 4070 supere de bakıyorum
İntel ve nvidiadan , amdye geçtim daha iyi bir sistemi yada parçayı daha ucuza almak varken daha kötüsünü pahalıya niye alıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,482
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom